PUTOVANJA

U ovom jedinstvenom cafeu u Budimpešti kava se pije u društvu - malih životinja!

Mjesto koje jedva čekamo posjetiti!
Ako u skorije vrijeme planirate putovanje u Budimpeštu ili se na svom putu zaustavljate u ovom bajkovitom gradu, pronašli smo mjesto koje ljubitelji životinja definitivno ne žele propustiti! Smješten u samom centru grada, ‘Zoo-cafe’ jedan je od najposebnijih kafića u svijetu, poglavito zbog svog neobičnog koncepta koji je ovo mjesto pretvorio u jedno od najdražih lokala za predah, ponajviše za turiste!

O kakvom konceptu je točno riječ? ‘Zoo Cafe’ svojim gostima nudi boravak u opuštenom interijeru, uz sjajnu kavu i mogućnost da se osobno upoznate s raznim životinjama - od zečeva preko kornjača pa sve do gmazova i ptica koji doslovce uživaju u ljudskom društvu i koji jedva čekaju dočekati nove goste! Naime, jedna od glavnih misija kafića je potaknuti ljude da se odmore od svoje stresne svakodnevice i iskuse smirenost koju može ponuditi interakcija sa životinjama. Osim toga, ‘Zoo-cafe’ pruža ljudima jedinstvenu priliku da provode kvalitetno vrijeme sa životinjama koje obožavaju, a koje možda ne mogu držati u svom domu kao kućne ljubimce. Brojne snimke s ovog mjesta buknule su na društvenim mrežama, a nekolicina korisnika izrazila je zabrinutost za životinje i njihovu dobrobit. Ipak, osoblje ‘Zoo Cafe-a’ garantiraju da su životinje sjajno zbrinute te da zaista uživaju u komunikaciji s ljudima, a što su potvrdili i brojni posjetitelji koji su imali priliku provesti vrijeme u ovom posebnom lokalu.
 
Imajte na umu da morate unaprijed rezervirati svoje mjesto kako biste proveli vrijeme s ovim nevjerojatnim stvorenjima, a sve kako se u lokalu ne bi stvarale gužve koje bi potencijalno mogle prouzročiti nelagodu životinjicama ‘Zoo Cafe-a’. Ono što nam se posebno svidjelo jest da u kafiću  rade zaposlenici zoološkog vrta koji će vrlo rado odgovoriti na sva vaša pitanja i uputiti vas na pravilnu interakciju s ovim malim ‘stanovnicima’! Više o ‘Zoo Cafeu’ saznajte ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 27.01.2023. u 15:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p