PUTOVANJA

U susjedstvu smo pronašli egzotičan glamping koji neodoljivo podsjeća na popularnu svjetsku destinaciju - Bali!

Glamping koji nas je osvojio na prvi pogled!
Ako vas oduševljavaju prizori s popularnog otočja Bali, tada morate otkriti ovu prekrasnu oazu u susjednoj Bosni i Hercegovini koju redovito uspoređuju upravo s tom bajkovitom destinacijom. Smješten u blizini Jablanice, Bagrem Glamping nudi jedinstveno iskustvo kampiranja s dozom luksuza koja baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Bagrem Glamping svojim gostima nudi razne mogućnosti smještaja koje su dizajnirane baš kako bi na savršen način spojili sve čari prirode koja okružuje ovo mjesto i udobnost luksuznog odmora. I zaista, Bosna i Hercegovina može se pohvaliti zapanjujućim krajolicima, uključujući planine, šume, rijeke i jezera, a upravo je na takvom mjestu strateški ‘niknuo’ glamping Bagrem koji će vas već na prvi pogled oduševiti svojim pitoresknim kućicama, odnosno šatorima koji su mahom opremljeni visokokvalitetnim namještajem i imaju baš sve što vam je potrebno za odmor iz snova. U ponudi su četiri vrste šatora koji maksimalno mogu primiti do 6 ljudi, a ono što nam se najviše svidjelo jest prostrana terasa s pogledom na jezero koja je kao stvorena za uživanje u prvoj jutarnjoj kavici, s pogledom za pamćenje!
 
Mnoštvo sadržaja za svačiji ukus

U sklopu objekta Glamping Bagrem dostupni su i razni sadržaji za vodene sportove te uređena, privatna plaža, a ljubitelji aktivnih izleta uživat će u vožnji biciklom oko samog mjesta koje je idealno za istraživanje prirodnih ljepota. Sve detalje o smještaju, cijenama, slobodnim terminima i rezervacijama otkrijte na linku!
Foto: Instagram
Objavljeno: 11.06.2023. u 11:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p