PUTOVANJA

U Trogiru se uskoro otvara atraktivan hotel

Pogled u hotel Ola
hotel ola
Prekrasan mediteranski dragulj Trogir ne treba mnogo predstavljati, no ono što valja spomenuti jest da će ovaj grad pod zaštitom UNESCO-a ovoga ljeta biti bogatiji za novi atraktivni hotel.

Pod imenom Ola, gostima će se ponuditi jedinstven spoj odmora, aktivnosti za um i tijelo te prirodnih ljepota. Hotel Ola svoju filozofiju temelji na konceptu modernog življenja u skladu s prirodom pa je u kreiranju ponude, ali i interijera, eco standard bio prioritet. Hotel ima pedeset soba (standard, superior i suites sobe) od kojih svaka ima prekrasan pogled na Jadransko more, a u sklopu njega se nalazi i restoran Black Pepper čiji je a la carte jelovnik temeljen na receptima paleo, odnosno izvorne/LCHF prehrane, dok se začinsko bilje ubire iz Olinog vrta te se koriste domaće namirnice lokalnog stanovništva.

hotel ola
hotel ola
Onima koji se žele u potpunosti relaksirati na raspolaganju su brojni programi, poput poput Energy Clinic koji osigurava kombinaciju izvorne prehrane, suvremene zapadne medicine i drevnih kineskih tehnika baziranih na ljudskom dodiru, zatim programa Active Body idealnog za sve ljubitelje prirode i sporta jer se sastoji od posebno krojenih vježbi i masaža u spoju sa šetnjom i školom jedrenja. Tu je i Inner Balance program, terapijski Elite Power Sleep te Power Weight Loss. Hotel Ola otkrijte na službenoj stranici.

hotel ola
hotel ola
hotel ola
hotel ola
hotel ola
M.M.
Foto: Hotel Ola
Objavljeno: 14.02.2017. u 00:00
Tagovi: putovanja, hotel, Trogir

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p