PUTOVANJA

Vaši kućni ljubimci od sada putuju sa stilom

Prvi pogled na luksuzni terminal za životinje na američkom JFK-u

JFK terminal za životinje 

Posljednja investicija američkog aerodroma John F. Kennedy zasigurno će naići na jednoglasno odobravanje svih ljubitelja i vlasnika životinja. Riječ je o projektu vrijedom 48 milijuna dolara koji će dosadašnji privatni terminal Vetport pretvoriti u luksuzni prostor za kućne ljubimce u sklopu kojeg će krzneni prijatelji mirno moći čekati na svoj let.

Računa se kako će kroz terminal ARK prolaziti preko 70.000 životinja godišnje, a u sklopu njega će postojati i poseban resort za pse pod vodstvom kompanije Paradise 4 Paws. Ovdje će pod okriljem luksuza dlakavi prijatelji guštati pred flat screen televizorom, hladiti se u bazenu u obliku kosti, relaksirati se na masaži, ali i pedikuri. Mačke će za to vrijeme odmarati na svom drvetu za penjanje, dok će ih vlasnici cijelo vrijeme moći nadzirati putem web kamera. Terminal će biti pogodan i za veće životinje, poput konja i krava koje će također imati svoj prostor s pripadajućim osvježavajućim kabinama.

Cijena ovakvog tretmana kućnih ljubimaca bit će slična kao i ona u regularnom hotelu za životinje, s cijenom od oko 100 dolara (65 funti) po noći za psa smještenog u resortu.

JFK terminal za životinje 
JFK terminal za životinje 
JFK terminal za životinje 
JFK terminal za životinje 
M.M.
Foto: HUH
Objavljeno: 28.07.2015. u 12:46

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p