PUTOVANJA

Vila Talamo: Idilično mjesto na obali Toskane na kojem bismo rado proveli čitavo ljeto!

Bajkovita lokacija koja ostavlja bez daha

Prekrasna Toskana regija je koja je posebno poznata po umjetnosti, povijesti i slikovitim brežuljcima koje baš nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. No, Toskana je nadaleko poznata i po svojoj nevjerojatnoj obali koja je duga gotovo 300km, a na kojoj su se smjestile mnogobrojne osamljene vile idealne za savršen ljetni odmor.

Jedna takva vila svakako je i poznata Vila Talamo; uronjena u prirodu i zaklonjena prekrasnim mediteranskim biljem, ova nevjerojatna vila pruža savršen pogled na Tirensko more u kojemu je poseban doživljaj uživati u spektakularnim zalascima sunca nad zaljevom Talamone, ali i u prekrasnim pogledima na otoke Giglio, Montecristo i Monte Argentario. Položaj vile idealan je za doživljaj same Toskane; uživanje u mirnoj atmosferi prirode, plažama Srebrne obale, srednjovjekovnih sela i brda toskanskog zaleđa, u scenariju koji se tijekom dana stalno mijenja: od intenzivnog plavetnila mirnog mora u jutarnjim satim do spektakularnih zalaska sunca tijekom cijele godine.

Ova stara, a itekako moderna vila nastala je još u davnom 18. stoljeću, a sam objekt ima dovoljno prostora za opuštanje na otvorenoj terasi i dvorištu, a za one koji preferiraju dane provoditi na plaži, tu je i izravan pristup prekrasnoj plaži Bengodi. Vanjski prostori uključuju idilične sjenice okružene zelenilom, vrt ruža sa sofama i zimski vrt u kojemu se gosti dolaze sunčati čak i u najhladnijim danima, a domaća proizvodnja hrane i kuhinja koju ovo prekrasno mjesto nudi, bez sumnje će vam pružiti autentičko iskustvo Toskane i svih čari koje ona nudi. Više informacija o ovom divnom mjestu potražite na službenoj stranici na kojoj ujedno možete i rezervirati odabranu smještajnu jedinicu i započeti s planiranjem idealnog godišnjeg odmora.

Objavljeno: 29.06.2020. u 10:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p