PUTOVANJA

Zavirite u divan hotel na Bohinjskom jezeru

Čarobno mjesto za vikend iz snova...

Tražite li mali predah od adventskih gužvi u kojima uživamo svakodnevno, razmislite o posjetu susjednoj Sloveniji i Bohinjskom jezeru koje je odnedavno postalo bogatije za jedan divan boutique hotel naziva Majerca. Mali hotel smjestio se u magičnom mjestu Stara Fužina koje se nalazi uz samo Bohinjsko jezero i oduševio nas je svojim modernim dizajnom i genijalnom gastronomskom ponudom.

Za sam izgled hotela zaslužni su poznati slovenski arhitekti i dizajneri koji su napravili genijalan spoj modernog i tradicionalnog, ubacili dobru dozu udobnosti i podredili cijeli koncept hotela prirodi kojom je okružen. Osim što se nalazi tik uz čarobno jezero, mali boutique hotel ima divno uređene sobe s prekrasnim pogledima na prirodu i odličan restoran koji je fokus stavio na ukusnu, domaću hranu koja se radi po tradicionalnim, lokalnim receptima. Iako za posjet jezeru svi preporučuju zimu kad padne snijeg ili kasno proljeće kad se sve zazeleni, ima što čarobno u maglovitim vikendima koji su stvoreni za uživanje, opuštanje i pravi reset.

Ako ste u potrazi za nečim takvim - smještaj u hotelu Majerca koji je okružen impozantnom prirodom savršen je izbor za vas.

photos: S.K.

Objavljeno: 10.12.2019. u 12:05
Tagovi: hotel, slovenija

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p