PUTOVANJA

Želite li živjeti bilo gdje na svijetu?

Pomoću Ecocapsule možete nestati na godinu dana

ecocapsula
D
obra vijest za sve lutalice, nomade i nepopravljive putnike stigla je ovih dana u obliku inovativne Ecocapsule. Zahvaljujući Nice Architects’ iz Bratislave, postalo je moguće živjeti bilo gdje na svijetu, i to na vrlo udoban i stylish način.

Samodostatna kapsula, odnosno pokretna kućica koja radi na sunčevu i energiju vjetra te sakuplja kišnicu predstavljena je na Pioneers Festivalu u Beču, nakon čega je vrlo brzo obišla svjetske medije oduševljavajući čitatelje, pa tako i nas.

Ecocapsula omogućava čak godinu dana života u divljini, idealna je za dvije osobe, a sadrži malenu kuhinju i kupaonicu. Kako tvrde arhitekti, najteži zadatak bio je integrirati sve potrebne tehnologije u tako malen prostor i zadržati još nešto slobodnog prostora za ljude. Sjajna je opcija za istraživačke trupe, humanitarne ili hitne slučajeve, ali i za jednostavno turističko uživanje, što će vrlo vjerojatno mnogi htjeti iskusiti. Osim što je izrazito praktična i jednostavna, Ecocapsula je minimalistički savršena. Srebrni eksterijer, ovalni oblik i bijeli interijer s drvenim elementima zadovoljit će i najveće estete.

Svi koji su zainteresirani za kupnju Ecocapsulu mogu je naručiti krajem 2015. godine, a ona će biti raspoloživa početkom 2016.

ecocapsula ecocapsula ecocapsula ecocapsula ecocapsula ecocapsula ecocapsula 
M.M.
Photo: Ecocapsule
Objavljeno: 03.06.2015. u 11:15
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p