PUTOVANJA

Zimsku idilu Plitvičkih jezera ne smijete propustiti, a znamo gdje se najviše isplati odsjesti!

Obiteljski kamp kao stvoren za kvalitetan odmor!

Iako ih volimo posjećivati u bilo koje godišnje doba, prizor koji nas uvijek iznova oduševi su Plitvička jezera pod snježnim pokrivačem. Bijele i nerijetko zaleđene Plitvice pružaju dašak snježne čarolije kakvoj je zaista nemoguće odoljeti, stoga nije naodmet organizirati maleni izlet kako biste se i sami uživali u ovim spektakularnim prizorima.

Sigurni smo da ste barem jednom do sada posjetili ovaj Nacionalni park, a ako Plitvička jezera niste doživjeli u njihovoj zimskoj verziji, pravo je vrijeme da to promijenite. Zimski dani pružaju jedno posebno iskustvo u kojem će sigurno uživati svi ljubitelji snježnih radosti, a kako bi ova avantura ostala u najljepšem sjećanju, važno je voditi računa i o izboru smještaja. Oko Plitvica možete pronaći razne luksuzne smještaje, koji su nerijetko preskupi za budžet s kojim raspolažemo, no to ne znači da se ne može pronaći smještaj koji će zadovoljiti obje strane, onu financijsku i dašak luksuza kojeg očekujemo od smještaja. Big Bear Nature Resort obiteljski je kamp kojeg čini 100 smještajnih jedinica, a nalazi se na samo 700 metara udaljenosti od granice Nacionalnog parka Plitvička jezera, točnije u naselju Donji Babin Potok. Tako možete iznajmiti mobilnu kućicu Family Lux, kapaciteta do pet osoba i mobilna kućicu Superior Lux, koja može ugostiti do sedam osoba.

Kućice su sjajno opremljene, s terasom, sobama, kuhinjom, pogledom na planinu ili vrt u kojem se nalazi igralište za najmlađe, a također ljubitelji aktivnog odmora doći će na svoje jer je kamp okružen planinama, pješačkim stazama, biciklističkim vožnjama, što je kao stvoreno za sve one koji su željni aktivnog odmora. U objektu se nalazi i restoran koji poslužuje domaća jela, a ako vas zanima više, kroz resort se možete prošetati i virtualno!

Foto: Instgram
Objavljeno: 11.01.2021. u 14:01
Tagovi: putovanja, putopis

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p