PUTOVANJA

Znamo gdje se nalazi mjesto s najljepšim pogledom na Prag!

Rooftop bar s pogledom koji morate doživjeti

Prag je jedan od onih europskih gradova koji se može pohvaliti zaista bogatom ponudom prekrasnih kafića, restorana, ali i rooftop barova, no sigurni smo da baš nijedan ne pruža bajkoviti pogled na stari grad kao čuvena Terasa U Prince!

Terasa U Prince svoje je mjesto našla na krovnoj terasi istoimenog obiteljskog hotela, a osim odlične ponude različitih koktela, može se pohvaliti fantastičnim jelima internacionalne kuhinje koja privlači goste iz svih dijelova svijeta. Ipak, najposebniji dio ovog iskustva definitivno je pogled; s terase gledate u neke od najljepših praških lokacija kao što su stari gradski trg, astronomski sat, praški dvorac te veličanstveni Petrin.

Pogled koji oduzima dah u kombinaciji s vrhunskim gastronomskim iskustvom čini ovo mjesto savršenim za romantičnu, valentinovsku večeru ili pak zabavan izlazak s prijateljicama. Terasa je djelomično natkrivena i grijana stoga je ovo mjesto otvoreno tijekom cijele godine, a više puta je proglašena najimpresivnijom krovnom terasu na svijetu od strane nekoliko cijenjenih vodiča i časopisa.

Stoga, ukoliko vas put odnese u Prag, ne propustite posjetiti ovaj prekrasni vidikovac s kojega ćete zasigurno zabilježiti najljepše prizore koje ovaj šaramantni gradić može ponuditi, a ako ste odlučili kušati neki od specijaliteta koje restoran nudi, savjetujemo da rezervirate svoj termin na službenim stranicama hotela.

Objavljeno: 23.09.2023. u 00:00
Tagovi: Prag, putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p