PUTOVANJA

Znate li da možete besplatno razgledati Zagreb uz pratnju vodiča?

Besplatni razgledi grada za Zagrepčane
zagreb
P
remda će mnogi reći kako im razgledavanje grada u kojem žive i nije prioritet te će konstataciju potkrijepiti mišlju kako isti dobro poznaju, vjerujemo da ipak tome nije tako. Mnogi svoj grad uzimaju zdravo za gotovo, za njega uvijek nekako ima vremena, no ponekad je zaista lijepo pogledati ga očima turista.


Ako već neko vrijeme želite čuti više o Zagrebu, naučiti nešto novo ili jednostavno provesti lijepo poslijepodne slušajući priče o našoj ljupkoj metropoli, dobro je znati kako Turistička zajednica grada Zagreba daruje svim sugrađanima besplatne razglede grada na hrvatskom jeziku. Počevši od 2. rujna pa sve do 30. listopada, svi zainteresirani imat će priliku naučiti nešto više o svom Zagrebu. Polasci su predviđeni subotom u 16 i 17 sati ispred Turističkog informativnog centra na Trgu bana Jelačića. Edukativno razgledavanje grada u pratnji turističkog vodiča trajat će dva sata, svaki sudionik dobiva licitarsko srce dok su razgledi podijeljeni u tri različita obilaska:

Zagrebarium - kostimirani razgled grada koji priziva čudnovati Zagreb s kraja 19. stoljeća. Traže se tragovi tog vremena u današnjem Zagrebu uz priče o naglom razvoju grada, hrvatskim izumiteljima i alkemiji našeg grada. Početak u 16 sati.

Zeleni Zagreb – povodom obilježavanja Međunarodne godine održivog turizma, ovaj razgled svima omogućava upoznavanje i uživanje u prekrasnim oazama Zelene potkove grada. Početak u 16 sati.

Redoviti razgled grada – obilazak najpoznatijih atrakcija. Početak u 17 sati.

zagreb
Svi zainteresirani se mogu prijaviti isključivo petkom za sljedeći dan (subotu) na broj telefona 099 21 99 987, pri tom je obvezno napomenuti za koji obilazak se prijavljuju. Napominje se da je broj aktivan od 9 sati do popunjenja grupe.

Foto: Privatni arhiv
Objavljeno: 31.08.2017. u 09:43
Tagovi: Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p