PUTOVANJA

Znate li gdje se kriju omiljene celebrity plaže?

Zavirite na neka od najljepših mjesta na svijetu
puntacana 
Postoje plaže i postoje plaže. S velikim P. Mjesta čiju ljepotu ne može dočarati najbolji fotoaparat niti opisati najkreativniji pripovjedač. Dok većina nas može samo maštati o uranjanju svojih prstića u bijeli pijesak ovih rajskih lokacija, bogate i slavne od njih najčešće dijeli samo jedan let avionom. 

Osim onog očitog – njihove božanstvene ljepote, ne znamo točno kako su i zašto ove plaže diljem svijeta postale omiljena odredišta svjetskih celebrityja, s obzirom na to da idiličnih tropskih lokacija ima još mnogo, no ono što znamo jest da im ne možemo zamjeriti. U potpunosti se slažemo s odabirom i počinjemo štedjeti za svoje sljedeće putovanje, a do tada se možemo tješiti s onom omiljenom domaćom floskulom naše je more najljepše, jer ponekad je lakše zavaravati se nego priznati da mnogo toga još nismo vidjeti, a svijet doista skriva prava čudesa...
 
South Beach Miami

South Beach, Miami

Prpošan i trendi Miami sa svojom famoznom plažom poznat je po razuzdanom noćnom životu i nekima od najboljih klubova na svijetu. South Beach je postao jako popularan zahvaljujući istoimenoj TV seriji, a pomogle su i reality serije poput one obitelji Kardashian.

las salinas  
Las Salinas, Ibiza
 
Pomalo hipi, pomalo trendi i jako cool. Kombinaciji dodajemo bijeli pijesak, plavo more, barove, restorane i zavodljivu balearsku glazbenu kulisu, a rezultat su jet-seteri i celebrityji poput Kate Moss i Jade Jagger. Ekstremno popularna i ikonična plaža Ibize okuplja doista sve – od hipi nudista i španjolskih obitelji do bogatih i slavnih.

 
copacabana 
Copacabana, Rio De Janeiro
 
Plaža dugačka četiri kilometra najslavnija je plaža na svijetu, ali i među bogatim i slavnim rezidentima naše planete, i to zahvaljujući Copacabana Palace Hotelu. Nepregledan niz osunčanih tjelesa, tangica, nogometaša, Caipirinha i bijelih osmijeha, među kojima su se caklili i oni Toma Cruisea, princeze Diane, Marilyn Monroe... 

pink sands 
Pink Sands Beach, Bahami
 
Najneobičnija na ovom popisu svakako je Pink Sands na Bahamima. Osim što mami svojim tirkiznim morem i bujnim okolnim zelenilom, posebna je zbog ružičaste boje pijeska. Ovdje se uživati i dobro zabavljati može u mnogim elegantnim resortovima, no omiljena je i za ljetna vjenčanja među celebrity krugovima. S obzirom na to da plaža nije prenapučena, nađete li se ovdje, lako je moguće da u hladovini spazite Jennifer Aniston ili Cameron Diaz.

Puntacana  
Puntacana, Dominikanska Republika
 
Plaža na istoku Dominikanske Republike, miljama je daleko od glamura i bogatstva nekih drugih destinacija, što je ujedno i glavni razlog zašto je celebrityji obožavaju. Ovdje se cijeni opuštenost i mir, čemu pridonose obližnje plantaže i samozatajne luksuzne vile. 
 
Varadero  
Varadero, Kuba
 
Ponos i dika Kube slavna je Varadero plaža, često proglašavana najboljom plažom svijeta. 21 kilometar bijelog pijeska, palmi i tirkiznog mora dugi je niz godina magnet za bogate i slavne, a sudeći po fotografijama, lako ih je razumjeti.

St. Barts 
St. Barts
 
Lješkarenje na jahti usidrenoj u St. Bartsu za mnoge je jet-setere postao imperativ svakog ljeta. Senzacionalni noćni život i odlične plaže dugi su niz godina omiljeni imenima poput Micka Jaggera, Beyonce, Gwen Stefani, Paris Hilton, Seana Combsa, Ivanke Trump, Mariah Carey...

Riviera Maya 
Riviera Maya, Yucatan
 
Raj na zemlji definitivno je sinonim za meksički resort koji se prostire duž karipske obale poluotoka Yucatan. Mnoštvo zanimljivih događaja i atrakcija, kao i brojne aktivnosti ovdje se isprepleću s ekstremnim luksuzom, stoga ne čudi kako mnoge zvijezde ovdje investiraju svoje bogatstvo. Leonardo DiCaprio, Jared Leto, Julia Roberts i Jennifer Lopez samo su neki od brojnih zvijezda koje su ovdje ostavile svoje srce.
 
  
M.M.
Foto: Flickr (South Beach/BenGrantham; Las Salinas Beach/Guillaume Baviere; Copacabana/Bruno Girin; Pink sands/Mike's Birds; Puntacana/Ben Kucinski, Varadero/Miguel Discart; St. Barts/Pat Hawks; Riviera Maya/Grand Velas Riviera Maya)
Objavljeno: 05.07.2015. u 12:06
Tagovi: putovanja

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p