PUTOVANJA

Znate li gdje se nalazi ova predivna pješčana plaža s ljuljačkom?

Lokacija na koju želimo već ovog vikenda!

Ako ste jedni od onih koji svaki slobodni trenutak iskoriste za bijeg na more, onda već sigurno znate da domaća obala krije neke od najljepših plaža koje se bez premca mogu mjeriti s onim svjetskim. Tako smo ovog puta osim predivnih dalmatinskih i istarskih lokacija, odlučili provjeriti što se to nalazi na Kvarneru i nismo ni slutili da ćemo pronaći plažu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Moramo priznati da nema ništa bolje od uživanja na laganom povjetarcu, dobre knjige, omiljene glazbe i naravno, plaže koja je kao s kakve razglednice. Kao što smo spomenuli, na Kvarneru smo pronašli predivnu plažu koja se nalazi u Jadranovu, malom mjestu u okolici Crikvenice, odnosno Rijeke. Jadranovo je već odavno jedna od omiljenih destinacija brojnih Zagrepčana, ali i ostatka kontinentalne Hrvatske te brojnih kupača iz bliže riječke okolice prvenstveno zbog svoje vrlo praktične lokacije.

Plaža o kojoj ovog puta govorimo nalazi se u uvali Grabrova, a prije nešto više od godine dana dodatno je uređena kako bi bila što atraktivnija. Tako je ova pješčana plaža vrlo brzo postala jedna od omiljenih destinacija i to zbog predivnog tirkiznog efekta, pogleda na otok Krk, ali i simpatične atrakcije koja je već sad pravi hit. Naime, riječ je o ljuljački koja je postavljena u moru i na kojoj ćete s lakoćom napraviti neke od najljepših fotografija koje neizmjerno asociraju na tropske krajeve. Također, na plaži se nalazi i Grotte bar u kojem se možete osvježiti uz ukusne koktele i slične napitke, a u neposrednoj blizini je i nekoliko restorana.

Isto tako, budući da je ova plaža vrlo popularna, možete očekivati popriličnu gužvu pa ako vam je do mira i tišine, Jadranovo nudi nekoliko uvala u kojima možete biti sami. Kao jedna od najljepših ističe se ona u Lokvišću u kojoj možete pronaći i zanimljive arheološke ostatke iz doba starih Rimljana, prirodno ljekovito blato balneološke kvalitete te uživati u šetnici uz more i mirisnoj borovoj šumi!

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.06.2022. u 15:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p