LIFESTYLE

Rihanna nastupa na poluvremenu Super Bowla 2023. godine!

Nastup koji jedva čekamo!
Nakon što je 2019. godine odbila ponudu NFL-a da nastupi tijekom poluvremena Super Bowla, planetarno popularna pjevačica Rihanna oduševila je javnost potvrdivši kako će ipak nastupiti na stadionu State Farm u Glendaleu, Arizona, i to 12. veljače 2023. godine!

Vijest je službeno potvrdio NFL, objavivši na svom Twitter profilu fotografiju ruke koji drži nogometnu loptu, s natpisom koji upućuje kako su pripreme za još jedno poluvrijeme Super Bowla u punom jeku, a istu je objavu kasnije podijelila i Rihanna. Prethodno je Rihanna odbila ponudu NFL-a u znak solidarnosti s prosvjednicima protiv policijske brutalnosti koje nije podržala ova profesionalna sportska organizacija. “Nisam mogla tada prihvatiti taj poziv, osjećala sam da to u tom trenutku nije najbolja odluka i tako sam postupila…”, kazala je tada Rihanna koja se ovoga puta itekako veseli nastupu za koji već sada znamo da će biti jedan od onih o kojima se danima neće prestajati govoriti!
 
Prisjetimo se, nedavni izvođači koji su upotpunili poluvrijeme Super Bowla uključivali su imena kao što su Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Jennifer Lopez, Shakira, Maroon 5, Justin Timberlake, Lady Gaga, Coldplay i mnogi drugi, a sada će se ovom vrhunskom popisu pridružiti i Rihanna čiji nastup već sada ne možemo dočekati!
Foto: Instagram
Objavljeno: 26.09.2022. u 08:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p