LIFESTYLE

Rokovnici s potpisom Elle Dvornik

Slatki rokovnici za produktivan početak godine
 Ella Dvornik
Lifestyle ikona svoje generacija, Ella Dvornik, u suradnji s drogerijom BIPA Hrvatska, osmislila je jedan sasvim drugačiji rokovnik – girlish džepni podsjetnik, koji je odmah postao pravi hit među blagdanskim poklonima.

Obični rokovnici su najčešće dosadni, a popis obveza je najčešće predugačak i nezanimljiv. Rokovnik kojeg svi želimo je onaj koji će odraziti našu osobnost, stoga najtraženiji poklon za dragu prijateljicu sada dolazi u obliku modernog rokovnika i nudi sve na jednom mjestu.

 Ella Dvornik
S četiri različita razigrana i vesela vizuala, dizajn rokovnika by Ella Dvornik prati modne trendove i donosi jake i upečatljive boje na naslovnicama. Rubrike rokovnika organizirane su kako bi poslužile za bolju organizaciju privatnog i poslovnog života.

I misli i ideje sada mogu biti posložene i zapisane! Osim važnih datuma i brojeva, rokovnik sadrži niz motivacijskih poruka za inspirativni početak dana, podsjetnike na stvari koje zaboravljamo, wish liste za stvari koje želimo, kao i niz drugih „ženskih“ tema.

 Ella Dvornik
 Ella Dvornik
Rokovnik by Ella Dvornik u prodaji je u svim BIPA trgovinama po cijeni od 79,90 kn.

Foto: PR
Objavljeno: 22.12.2016. u 12:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p