SVJETSKA MODA

Ronaldo i Messi udružili snage u zajedničkoj Louis Vuitton kampanji o kojoj društvene mreže ne prestaju pričati!

“Najlegendarnija fotografija u povijesti nogometa”!
Ususret dugoočekivanom FIFA Svjetskom prvenstvu 2022. koji će se ove godine održati u dalekom Kataru, jedan od službenih sponzora prvenstva, modni gigant - Louis Vuitton, objavio je svoju prvu promotivnu kampanju i tako podignuo ogromnu prašinu u javnosti, kreiravši jednu od najikoničnijih slika ikada snimljenih u svijetu nogometa!

Naime, Louis Vuitton promotivna kampanja prikazuje legendarne igrače Cristiana Ronalda i Lionela Messija kako igraju šah na prepoznatljivom LV Damier koferu, duboko usredotočeni na svoj sljedeći potez. Ovu marketinški genijalno odigranu kampanju potpisuje legendarna snimateljica Annie Leibovitz, a službeni naziv same kampanje glasi „Victory is a State Of Mind“. Instagram objava sporne fotografije tijekom vikenda je očekivano slomila internet, a nepunih 24 sata od objave, objava je na Instagramu Cristiana Ronalda prikupila više od nevjerojatnih 30 milijuna lajkova! Ova kampanja ne samo da slavi dugogodišnju tradiciju modne kuće u izradi kovčega, već i okupljanje dvaju najvećih i najcjenjenijih sportskih rivala u najluksuznijoj kampanji ikad snimljenoj. 

I dok mnogi negativno komentiraju “stapanje modnog svijeta sa svijetom nogometa”, valja istaknuti činjenicu da ovo nije prvi put da Louis Vuitton odaje počast nogometnom nasljeđu; u prošlosti su za kampanju Louisa Vuittona pozirale i druge nogometne legende kao što su Pele, Maradona i Zidane, a spomenuti kofer na kojemu je odigrana po mnogima “najskuplja partija šaha na svijetu”, već je bila je dio Svjetskog prvenstva u 2018., na kojemu je tada i predstavljen trofej FIFA Svjetskog prvenstva, a koji će naposljetku upravo u spomenutom koferu i otputovati u pobjedničku zemlju! 

Objavljeno: 21.11.2022. u 12:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p