LIFESTYLE

Ručnici za plažu nikad nisu izgledali bolje

Detalj za plažu koji obožavamo!

Budući da je odlazak na more bliže no što mislite, pravo je vrijeme za nabavu zanimljivih ručnika koji će odlazak učiniti još dražim. Ručnik za plažu prvenstveno mora služiti svrsi te potom biti lijep i atraktivan, a ako je sudeći po aktualnoj ponudi, vrlo lako i brzo ćete pronaći onaj jedan model koji će vas osvojiti na prvi pogled.

Ljetne radosti samo što nisu stigle, a kako bi bile što šarmantnije potrebno je na vrijeme odabrati model ručnika koji će se sjajno uklopiti u postojeći stil. Bez obzira na to koji stil badića i detalja volite, ručnik definitivno prilagodite tome. Ono s čime nikada ne možete pogriješiti je klasičan ručnik koji se odlično slaže s jednostavnim i elegantnim badićima ili s druge strane možete se odlučiti i za neodoljive ručnike okruglog oblika koji su definitivno jedan od najvećih trendova. Nadalje, osim samog dizajna vrlo je bitno da pažnju obratite i na samu kvalitetu. Ručnik mora biti mekan te dovoljno čvrst kako bi se u kraćem roku osušio te valjano služio svrsi. Također, obratite pažnju i na njegovu veličinu jer volite li primjerice, kupanje na zabačenim i dislociranim lokacijama, nošenje teškog ručnika definitivno nije nešto što želite. Stavka koja se vrlo često zaboravlja te u konačnici čini ručnik lošim je njegovo neredovito pranje. Sol nagriza tkaninu te ju čini krutom i grubom, pa svakako ne zaboravite svaki drugi dan oprati ručnik, a sjajno bi bilo kada biste imali tri komada koje možete mijenjati te bezbrižno uživati.

U nastavku smo izdvojili odlične modele ručnika koji su nam odmah zapeli za oko, a sigurni smo da će se svidjeti i vama.

H&M (100 kn, 140 kn)

Oysho (200 kn)

Urban Outfitters (500 kn, 250 kn)

H&M (140 kn), Zara Home (350 kn)

H&M (140 kn, 140 kn)

Benetton (220 kn, 220 kn)

Oysho (200 kn)

Foto: Oysho, H&M, Zara Home, Benetton, Urban Outfitters
Objavljeno: 06.06.2019. u 12:12
Tagovi: ljeto

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p