DIZAJN I ARHITEKTURA

Savršeno pomagalo za sve neznalice u kuhinji

Igranje s hranom nikada nije bilo zabavnije

Foodie Dice 
Spadate li onaj dio populacije koji priroda nije nadarila kuharskim umijećem i definitivno niste od onih koji od tri sastojka mogu napraviti čudo od objeda, spas dolazi u obliku šarmantnog pomagala. 

Foodie Dice je, naime, rođen iz potrebe za raznovrsnijom prehranom dvije sestre, a iz Kickstarter projekta je izrastao u pravi hit. Drvene kocke na čijim su plohama izrezbareni sastojci donose čak 186 tisuća kombinacija i sa svakim bacanjem kockica dobit ćete potpuno novi niz sastojaka od kojih možete napraviti sjajan ručak. Minimalan dizajn staklenke u kojoj se nalaze kocke divno se uklapa u svaku kuhinjsku policu, a kuhanje postaje nevjerojatno zabavno i kreativno.

Foodie Dice je dobio i svoj nastavak koji će razveseliti sve ljubitelje koktela, Mixology Dice. Preko 1.5 milijuna slasnih kombinacija šarenih pića riješit će svaku nedoumicu kad je riječ o pićima, a maleni priručnik o kompatibilnosti sastojaka dodatno će pomoći u tom procesu.

Foodie i Mixology Dice možete nabaviti na službenoj stranici i potpuno zaboraviti na ono blijedo gledanje u otvoren hladnjak, bezuspješno se nadajući kako će vam sinuti ideja za inovativan i zdrav ručak. 
 
Foodie Dice 
Foodie Dice 
Foodie Dice 
Foodie Dice 
Foodie Dice 
Foodie Dice 
Foodie Dice 
 
M.M.
Foto: Foodie Dice
Objavljeno: 23.03.2015. u 11:19
Tagovi: hrana, kuhanje

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p