DIZAJN I ARHITEKTURA

Savršeno sofisticiran stan autorice 'Seks i grada'

Chic dom na Manhattanu u kojem bi i Carrie živjela
 
Zahvaljujući Candace Bushnell mnoge su djevojke i žene sate i sate provodile zalijepljene za svoje TV ekrane, proživljavajući uspone i padove zajedno s Carrie, Mirandom, Charlotte i Samanthom. Neke su uz njih odrastale, dok je nekima serija Seks i grad bila potpuno odbojna, no jedno je sigurno – enormna popularnost ove skupine stylish žena ne opada ni danas.

A poreći se ne može ni estetika same autorice, posebno kad je riječ o dizajnu interijera. Njen stan u Greenwich Villageu svojedobno je posjetio i magazin Elle, a sada je on ponovno došao pod svjetla reflektora s obzirom na to da ga je Candace stavila na prodaju za 2.64 milijuna dolara. Stylish stan datira još iz 1920. i uredila ga je sama spisateljica, uz malu pomoć dizajnerice interijera Susan Forristal.

U elegantnim prostorijama stana koji ima samo jednu spavaću sobu, što se čini malo u usporedbi s megalomanskim apetitima drugih zvijezda, onaj neodoljivi faktor je ženstvena eklektičnost. Art deco elementi se miješaju s vintage sofama i marokanskim detaljima, prostorije su prozračne i chic, te se čini kako bi svaka žena poželjela ovakav dom. Poznata autorica seli se zbog rastave sa suprugom i plesačem Charlesom Askegardom, a mi uopće ne sumnjamo kako će i sljedeći dom omiljene Candace Bushnell biti baš po mjeri njene Carrie Bradshaw.
 
Candace Bushnell 
Candace Bushnell 
Candace Bushnell 
Candace Bushnell 
Candace Bushnell 
 

M.M.
Foto: William Waldron/Elle Decor

Objavljeno: 18.07.2015. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p