DIZAJN I ARHITEKTURA

Savršeno spokojan nujorški loft poznatog dizajnera

Modernističko zen utočište Pillipa Lima
Phillip Lim 
Ove godine poznati dizajner Phillip Lim slavi desetu obljetnicu postojanja svog 3.1 Phillip Lim brenda. Sljedećih mjeseci broj svojih poslovnica po cijelom svijetu zaokružit će na 16, a njegovi prihodi su za naše pojmove basnoslovni. Ipak, sve su ove brojke pale u drugi plan pri samo jednom pogledu na dizajnerov njujorški stan.

Moderno, eklektično utočište koje odiše pozitivnom energijom i spokojem, nedavno je dovršeno, čime su i mediji dobili priliku u njega zaviriti. 18 mjeseci renoviranja stana u zgradi staroj čitavo stoljeće rezultiralo je prostranim, svijetlim penthouse loftom kojeg Phillip dijeli sa svojim francuskim buldogom.

Prekrasan stan krase mnogobrojni unikatni detalji, poput skulpture Helmuta Langa, ljuljačke od krokodilske kože iz kolekcije Hermès Métier ili ručno rađenog gramofona od kože boje konjaka, specijalno dizajniranog za Phillipa, no najposebniji predmet za dizajnera je simboličan kamen koji je dobio od Gyalyum Sangay Choden Wangchuck, kraljice Kraljevine Butan. Klasika se u dizajnerovom stanu miješa s njegovim podrijetlom i jedinstvenom estetikom, čineći ga savršeno udobnom oazom u kojoj bismo i sami vrlo rado živjeli.
 
Phillip Lim 
Phillip Lim 
Phillip Lim 
Phillip Lim 
Phillip Lim 
Phillip Lim 
M.M.
Foto: Wall Street Journal
Objavljeno: 09.09.2015. u 11:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p