LIFESTYLE

Skriveni krov u središtu Zagreba nova je ljetna oaza

Tajnovita lokacija idealna za opuštanje
corona sunset session
Tajnovita lokacija u samom središtu grada, skrivena od pogleda na krovu Zagrebačkog plesnog centra, bila je idealna za opušteno druženje i otvorenje pop-up bara Corona Sunsets Session, koji nakon brojnih svjetskih destinacija prvi put dolazi u Zagreb. Još neotkrivena lokacija u centru grada savršeno je mjesto za opuštanje i druženje nakon vrućeg ljetnog dana uz osvježavajuću Coronu.

Uz pivo, uz koje obavezno ide i kriška limete, na otvorenju pop-up bara, uživali su brojni posjetitelji među kojima i mnoga poznata lica: Rene Bitorajac, Ivan Šarić, Iva Šulentić, Damir Kedžo, Slavko Sobin, Aljoša Šerić, Daniel Bilić, Ana Stunić, Ana Maras, Judita Franković, Edvin Liverić, Lidija Lešić, Isabela Rakonić, Anamarija Brkić, Robert Sever i brojni drugi.

corona sunset session
Corona Sunsets Session, jedan u nizu globalno poznatih evenata, prvi put u Zagreb donosi pravi doživljaj ljeta u maštovito uređenom pop-up baru. Ove sezone bit će to mjesto na kojem ćete se prepustiti čarima slikovitog zalaska sunca uz hladno osvježenje koje donosi Corona. Tijekom 10 dana, u ovom će jedinstvenom baru moći uživati svi ljubitelji poznatog meksičkog piva, a najbolja lounge zona sa zalaskom sunca uz ritmove DJ-a postat će hit mjesto za afterwork druženje. Sunce, zabava, plaža i palme prve su asocijacije na popularni brand piva, a za pravi užitak dovoljno je posjetiti novootvoreni pop-up bar na skrivenom krovu u središtu grada.

corona sunset session
corona sunset session
Corona Sunsets Session, otvoren je od četvrtka, 29. lipnja, do subote, 8. srpnja, svakog dana od 17 do 23 sata na krovu Zagrebačkog plesnog centra (Ilica 10), a sve informacije o događaju mogu se pronaći na Facebook stranici Corona Sunsets Session.

Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 29.06.2017. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p