LIFESTYLE

Slatka postaja za odmor na Jarunu

Predah u simpatičnom beach baru

eat me beach bar
Nazivate li Zagreb svojim domom, posve smo sigurni da Jarun spada u skupinu dražih vam vikend rituala. Na zagrebačko more odlazimo šetati, trčati, rolati se i družiti, ali i predahnuti u kojem od kafića uz jezero, i to je užitak kojeg shvaćamo vrlo ozbiljno čim nastupe prvi topliji sunčani dani.

Kad je riječ o predahu, osim drage nam Žirafe oko koje se ljeti teško nalazi slobodno mjesto na travi, šareni se Beach bar Eat me nameće kao obavezna postaja. Mjesto je to koje je započelo s radom 2013., a s prvim se proljetnim danima otvorilo i ove godine, dajući nam razloga da nadoknadimo kalorije izgubljene na rolanju oko jezera.

beach bar eat me
Eat me ćete prepoznati po šarmantnoj šarenoj terasi tik do restorana Jarunski dvori na ulazu Hrgovići, a vjerujemo da ćete ga zavoljeti zahvaljujući ponudi prirodnih sokova, raznih koktela i zalogaja poput domaćih štrukli sa sirom, brusnicom, borovnicom i orasima koji lako mogu koji put zamijeniti ručak kod kuće. Za sve bicikliste, rolere i šetače tu su cijeđeni sokovi, limunade i kave za van, dok će sladokusci na svoje doći zahvaljujući ponudi slastica i sladoleda. Počasti li nas sunce ovih slobodnih dana, Eat me je mjesto na kojem biste nas mogli zateći.

beach bar eat me

M.M.
Foto: Instagram (@danijelal, @beach.bar.eat.me)

Objavljeno: 16.04.2017. u 09:24
Tagovi: bar, Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p