LIFESTYLE

Snapchat predstavio zanimljiv novitet

Snapchat Spectacles
snapchat
Smatrate li da previše vremena provodite očiju prikovanih za ekrane mobitela, nimalo vas radovati neće novitet koji je predstavio Snapchat. Naime, jedna od najpopularnijih mobilnih aplikacija današnjice koja na dnevnoj bazi broji preko 100 milijuna korisnika predstavila je svoj prvi fizički proizvod - Snapchat Spectacles.

Naočale Spectacles, pogađate, omogućavaju da snimite videa u trajanju od 10 sekundi, baš kao što je nekoć nudio Google sa svojim mnogo skupljim Google Glasses. Spectacles bi, prema riječima autora, trebale biti najbolji način za stvaranje uspomena - 'hands free' i s jednostavnim pritiskom na dugme. I sve to za povoljnu cijenu u iznosu od 129,99 dolara.

Znajući kako se doista rijetko tko može uživjeti i uživati u trenutku kada u rukama drži upaljenu kameru na mobitelu, autori Spectacles računaju kako će limitirani broj naočala po povoljnoj cijeni planuti. Videa će biti moguće snimiti u kružnom formatu, a naočale dolaze u tri boje i sa zrcalnim staklima, što će ujedno biti zgodan modni detalj. Ipak, ne možemo ne pomisliti trebaju li doista društvu u kojem je digitalna detoksikacija postao validan termin, još i naočale koje će bilježiti svaki događaj, koliko god bitan ili nebitan on bio. Bilo kako bilo, Spectacles bi trebale na tržište stići krajem ove godine. 


M.M.
Foto: Snapchat
Objavljeno: 26.09.2016. u 15:22

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p