LIFESTYLE

Kako svoj Instagram pretvoriti u unosan posao

Song Of Style ima par savjeta u rukavu
song of style
našem serijalu Mali trikovi velikih Insta cura često tragamo za odgovorom što to čini lijep i uspješan Instagram profil. Razlog tome? 2016. je godina, karijere bazirane na Instagramu cvjetaju i većina će brendova između celebrityja i digitalnog influencera za promociju svog proizvoda odabrati ovog potonjeg.

Naša virtualna iskaznica više nije samo Facebook, sada je to postao i Instagram. Bavite li se bilo kojom vrstom kreative, zasigurno znate da je on postao nužnost. Od zabavnog prozorčića u tuđe živote i samo još jedne društvene mreže, mnogima je postao svojevrstan portfolio, alat koji spaja s istomišljenicima, potencijalnim suradnicima i kupcima, neizbježna metoda samopromocije kojim god se poslom bavili i sredstvo izravne komunikacije s korisnicima. Svatko danas od sebe gradi svoj osobni brend, licka svoju virtualnu personu, a osobe koje su pravila igre usvojile još davnih dana jesu modne blogerice.

song of style
song of style
Nekoć snažne blogove koji su na dnevnoj bazi imali promet veći od mjesečne tiraže ženskih časopisa zamijenili su Instagram profili koji informacije pružaju metodom sad i odmah. Baš kao što zahtijevaju glavni konzumenti, odnosno milenijska generacija. Sa svojih vrtoglavih 4.1 milijun pratitelja, Aimee Song s punim pravom nosi titulu stručnjakinje za društvene mreže, a svoje je znanje pretočila u knjigu Capture Your Style. U njoj, naime, otkriva tajne kreiranja savršenog Instagram feeda, i to od tehničkih detalja pa do vizualnog identiteta koji će privući tisuće pratitelja.

Jedan od trikova koje je Aimee podijelila u svojoj knjizi tako je opcija Search putem koje lako možete vidjeti najnovije i najbolje fotografije načinjene na mjestu na kojem i vi planirate okinuti fotku te, ako cijenite kreativnost, izbjeći klišeje i napraviti nešto potpuno drugačije. Koliko je moguće biti kreativan slikajući se ispred Eiffelovog tornja, pitanje je, no u svakom slučaju se možete potruditi oko captiona, ako ništa drugo.

Knjigu Aimee Song možete pronaći na Amazonu po cijeni od 8,63 funte, odnosno 11,99 funte. Osim što je korisna za sve s ambicijom dovođenja svog Instagrama do perfekcije, knjiga je, očekivano, estetski lijepa i dobro će pristajati svakom ženskom stoliću u dnevnoj sobi.

song of style
song of style
song of style
M.M.
Foto: Amazon
Objavljeno: 23.11.2016. u 15:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p