LIFESTYLE

Split bogatiji za novi klub

Teatar otvorio svoja vrata
Teatar Split 
Split je postao nezaobilazno odredište svih onih željnih vrhunske zabave, jer uz najljepše more na svijetu pruža i provode za pamćenje. Grad pod Marjanom, otprije poznat kao prijestolnica dobrih provoda, bogatiji je za još jedan klub - Teatar. Klub je smješten na atraktivnoj lokaciji na splitskom Zvončacu, a za njegovo moderno uređeni interijer zaslužna je dizajnerica Tihana Runje.

Sudeći po nazivu kluba, Teatar priprema brojne predstave i gostovanja za cijelu sezonu te partyje o kojima će se dugo pričati. Potvrdio je to i spektakularnim otvorenjem, na kojem je kroz režiju Balance Entertainment Studia, organiziran glazbeno scenski nastup Global Disco benda, nastup vokalne senzacije iz Slovenije Kristie Cle, jedinstveni internacionalni plesni show Budoar, a goste je, s najnovijim klupskim zvukom, zabavljao i DJ Tom Polo.

Teatar Split
 
Ovaj splitski klub, koji je u sklopu svoje ponude uvrstio i food & wine restoran, pobrinuo se da na njihovoj pozornici vlada nezaboravna zabava, stoga posjetite atraktivan ambijent kluba i ponesite dobro raspoloženje, a za sve ostalo pobrinut će se Teatar uz mnogobrojna iznenađenja koja vam priprema.

Teatar Split
 
Teatar Split
 
Foto: Maksim Bašić i Deni Koraca
Objavljeno: 28.05.2016. u 10:55
Tagovi: split, klub Teatar

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p