LIFESTYLE

Splitska riva ima novo it mjesto

U srcu Splita otvoren Antique bar
Antique bar Split
petak 26. svibnja u samom srcu Splita, točnije na rivi, otvoren je dugoočekivani Antique bar koji na elegantan način spaja prošlost i sadašnjost ovog dalmatinskog grada.

Poznato je kako je splitska žila kucavica upravo riva na kojoj se nižu mnogobrojni barovi u kojima Splićanke i Splićani ispijaju duge kave na suncu. Uoči nove ljetne sezone otvoren je Antique bar čije ime upravo asocira na bogatu prošlog ovog poznatog dalmatinskog grada. Upravo to je i bila nit vodilja prilikom uređenja. Unutrašnjost novog bara privlači poglede kamenim zidovima, a njihova hladnoća razbijena je raskošnim detaljima, poput sivih sofa i upadljivih lustera na stropu.

Antique bar Split
Antique bar Split
Antique bar Split
U pitanje je day&night bar koji će tijekom dana zadovoljiti sve kavoljupce, dok se navečer pretvara u elegantan noćni bar koji svojim posjetiteljima nudi zabavu, izvrsnu ponudu pića, a tu su i mini gourmet zalogaji koji će svaki izlazak učiniti kompletnim. Otvorenjem Antiquea bara Split je dobio novu adresu za cjelodnevno uživanje na najljepšoj rivi na svijetu!

Antique bar Split
Antique bar Split
Antique bar Split
Antique bar Split

M.D.
Foto: PR
Objavljeno: 27.05.2017. u 11:53
Tagovi: split, Antique bar

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p