DIZAJN I ARHITEKTURA

Splitska trgovina koja ženama mami osmijeh na lice

Gabrijela Budimir otkriva nam novo splitsko 'it' mjesto 

split 
Za Splićanke će vam često reći kako posjeduju istančan osjećaj za lijepo, ali kako su upravo zbog toga i prilično zahtjevne jer točno znaju što žele. Estetska komponenta kroz cjelokupni životni stil im predstavlja posebno zadovoljstvo te se vole istaknuti iz mase. Ulazeći u novo otvorenu Twin Set trgovinu u splitskom Joker centru zaključujem kako se su upravo time vodile i sestre Matijević kada su im odlučile 'darovati' ovu izvrsnu shopping destinaciju.

Naime, u Splitu je prije svega nekoliko dana otvorena prva hrvatska prodavaonica poznatog talijanskog branda Twin Set Simona Barbieri. Twin Set je talijanska tvrtka iz Carpija koja je svoje korijene u proizvodnji pletenine pretvorila u suvremen brand s devet različitih kolekcija. Prodavaonica je uređena jako ženstveno i romantično te izvrsno prati filozofiju branda, a to je kombiniranje materijala i kontrastnih stilova na zaigran način dajući nam sliku moderne, romantične i senzualne žene koja cijeni kvalitetu, fine materijale i inovativan dizajn.
 
split
S polica vas tako neodoljivo mami šarena pletenina, romantični uzorci, ali i izvrsne kolekcije obuće i modnih dodataka za žene. Prodavačice širokog osmijeha učinit će sve kako biste se osjećali što ugodnije te će vam nenametljivo biti na raspolaganju ako trebate bilo kakvu vrstu sugestije il pomoći pri vašem odabiru.
 
split
 
Sam interijer me osobno oborio s nogu! Osjećala sam se poput djeteta koje otvara pakiranje najfinijih pralina i mora se odlučiti između mnogobrojnih 'okusa' koji se nude. Pripremite se da zaustavljanje na svega jednom komadu, baš kao i kod čokolade, predstavlja mali problem, ali vam svakako mami osmijeh na lice.
 
gabrijela budimir 
split
 
Gabrijela Budimir
Objavljeno: 25.11.2014. u 12:48
Tagovi: split

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p