DIZAJN I ARHITEKTURA

Stan poznatog para koji izaziva zavist

Ljubavno gnijezdo Chrissy Teigen i Johna Legenda

 loft
 
Kada bismo morali sastaviti ljestvicu svojih domova iz snova, loftovi koje najčešće povezujemo s New Yorkom našli bi se na samom vrhu. Prostrani stanovi u kojima urbano i rustikalno čine eklektičan miks, s očaravajućim pogledom na grad... Da živimo u Velikoj Jabuci, prodali bismo dušu za jedan takav, to je sigurno. 

Upravo ovakav prostor svojim domom naziva jedan od omiljenih celebrity parova. Model Chrissy Teigen i glazbenik John Legend, osim što potiču bezbrojne #relationshipgoals hashtagove na Instagramu, imaju i zavidan ukus kad je riječ o interijerima. Iako su svoj njujorški loft stavili na prodaju za nešto više od 4 milijuna dolara, još uvijek je u njihovom vlasništvu i slobodno ga možemo nazvati očaravajućim.
 
Prostrani stan sastoji se od jedne spavaće sobe i dvije kupaonice, a tu su i krasan dnevni boravak te kuhinja. Cijelim prostorom dominira parket, a zlatni momenti poput barskih stolica, kuhinjskog stola, svjetiljki i dekoracija cijeloj priči daju dašak glamura. Miks stilova očit je i kod izbora namještaja, a prevladavaju tople nijanse smeđe boje. U ovakav jedan eklektičan stan preselili bismo istog trenutka, no dok se to ne dogodi, možemo ga jedino koristiti kao inspiraciju za uređenje vlastitog doma.
 
loft 
loft 
loft 
loft 
loft  loft loft loft
 
 
M.M.
Foto: COMPASS
Objavljeno: 20.09.2015. u 09:23

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p