LIFESTYLE

Bizarni zahtjevi mladenke koji su šokirali sve uzvanike

Biste li se uvrijedili na ovakvo nešto?

Vjenčanje je zasigurno jedan od najvažnijih dana u životu svakog od nas. Žene još od djetinjstva maštaju o tom posebnom danu, vjenčanici koju će nositi, prvom plesu, pjesmi uz koju će odšetati do oltara i tako u nedogled. Sve treba biti razrađeno do najsitnijih detalja, no gdje se tu povlači crta? Jedna mladenka je planiranje svojeg vjenčanja odvela na potpuno novu razinu, a u nastavku saznajte i o čemu je točno riječ.

Tko još nije uzbuđen zbog vjenčanja? Vjenčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu svake osobe. To je početak procesa izgradnje obitelji, kao i simbol predanosti vaše ljubavi prema voljenom partneru. Isto tako, planiranje vjenčanja može biti vrlo stresan proces, posebice za mladenke koje žele svaki detalj dovesti do savršenstva. No jedna je mladenka svadbenu idilu možda shvatila previše doslovno, pa je svim gostima poslala upute kako se trebaju obući toga dana. Naime, dress code za svoje vjenčanje je razgraničila na posebne kategorije spola i težine. Naredila je da žene ispod 71 kilograma trebaju nositi zelene džempere od baršuna, narančaste antilop hlače, Louboutin cipele i Burberry šal. Dok one iznad 71 kilograma moraju nositi hlače, džempere i crne cipele. I muškarci su također bili izloženi zadanom dress code-u, pa čak i djeca. Mladenka je gostima poslala poruku u kojoj piše: „Zapamtite da ako vi izgledate trash, automatski ćemo izgledati i mi. Šalu na stranu, želimo da uložite u svoju odjeću koja će vrijediti najmanje 1000 dolara. Zapamtite dame i gospodo, ovo vjenčanje je tematsko s razlogom."

Ova poruka stavljena je u Facebook grupu, a vidno šokirani uzvanici su je odlučili i podijeliti, nakon čega se proširila Internetom i postala apsolutnim hitom. Ime mladenke ostalo je nepoznato, no zapravo nije ni bitno jer ono što je važno je sama premisa i pouka cijele ove priče. Ovo je još jedan dokaz koliko smo površni i koliko se opterećujemo ispraznim stvarima. U redu, naravno da želimo da taj poseban dan izgleda lijepo i skladno, no nije li svrha vjenčanja slavlje ljubavi s najmilijim nam ljudima? Nije li svrha okružiti se ljudima koje volimo, neovisno o odjeći koju nose na sebi? Ne zaboravimo zašto radimo neke stvari od samog početka jer zasigurno se nismo odlučili provesti ostatak života s nekim samo zato da kasnije dobijemo impozantne fotografije na kojima svi izgledaju lijepo i u skladu s dress codom

Foto: Facebook, Unsplash
Objavljeno: 07.12.2018. u 11:47
Tagovi: vjenčanje

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p