DIZAJN I ARHITEKTURA

Što možete pronaći u Dioralop showroomu?

Izvrsni dizajnerski komadi u srcu grada

Adresa Radićeva 21, i ove je zime poslužila kao idealno mjesto za pop up showroom u kojem su svoje radove izložile Andreja Bistričić i Maja Merlić (Dioralop), Tamara Bombardelli i Madame Demode.

Na samom ulazu dočekaju vas ljubazne dizajnerice s kojima možete popiti piće dobrodošlice, pojesti neki sitni zalogaj i konzultirati se oko komada koje želite kupiti.

Sam prostor, u vlasništvu Viktorije Vržesnevskaje, toliko je autentičan da mu nisu trebale velike preinake; izvrsni komadi iz kolekcija ovih poznatih hrvatskih kuća, najbolji su dekor koji možete zamisliti.

Iako je ovog vikenda u Zagrebu vladala velika hladnoća, djevojke su otvorile vrata svog showrooma i pokazale nam što se sve nudi.

Ako ste poznavatelj hrvatske modne scene, dizajn Madame Demode, Dioralopa i Tamare Bombardelli vam ne treba posebno predstavljati. Fenomenalne torbe s potpisom Tamare Bombardelli već su sezonama pravi hit u krugu hrvatskih modnih insajderica, a londonska street style estetika Dioralopa modnu je kritiku nanovo osvojila sa svojom posljednjom kolekcijom Ish/Isha.

Ako ste u prilici posjetiti pop up showroom, svakako to učinite do 23.12. kada se služebno zatvara.

Radno vrijeme showrooma je od 16h do 19h radnim danima.

Za nadolazeći vikend 15. i 16.12. showroom seli u Beč

 

U galeriji pogledajte odabrane komade iz pop up showrooma Madame Demode, Dioralop & Tamare Bombardelli.

 

photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 12.12.2012. u 11:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p