LIFESTYLE

Što pokloniti dečku za Božić?

Muke s biranjem poklona su gotove

Božićno darivanje i bliže je nego što mislimo, a vi ste još na vremenu za smišljanje pažljivog i posebnog poklona za svog dečka.

Darivanje muškaraca iz nekog razloga uvijek predstavlja zahtjevan zadatak i teško dolazimo do ideje što pokloniti. Ono što često zaboravljamo je činjenica da su muškarci vrlo jednostavni i ne traže unikatni poklon koji ste izrađivali mjesecima, odnosno neće se uvrijediti ako mu poklonite konkretnu stvar koji može odmah može koristiti. Prije nego što krenete u potragu, definirajte što vaš dečko voli i koja su mu interesna polja. Nakon što ustanovite što voli i što mu treba, poslužite se našim šalabahterom koji vam donosimo u nastavku.

Odjeća

S odjećom ama baš nikada ne možete pogriješiti. Budući da je zimsko razdoblje poklonite mu fora kapu, šal ili rukavice, ili sve troje objedinite u kreativan set. Osim modnih dodataka, nećete pogriješiti s finom košuljom, hoodicom ili toplim džemperom. Jakna je malo skuplji, ali također odličan poklon kada govorimo o odjeći.

Sportska oprema

Ako je vaš dečko sportski tip, riješili ste sve probleme. U dućanima sportske opreme postoji toliko rekvizita da će vam na kraju biti teško izabrati. Također, ako vaš odabranik i nije primarno sportski tip, poklon u vidu sportske majice, štitnika ili znojnika, lijepa je podrška za poticaj bavljenja nekom fizičkom aktivnošću. U ovu kategoriju spadaju i zaljubljenici u skijanje ili neke druge specifične sportove.

Knjige

Ljudi koji čitaju nikada nemaju dovoljno knjiga i bit će sretni i oduševljeni ako im za svaku prigodu poklonite upravo knjigu. Prema osobnim referencama odredite koja će knjiga biti najbolji odabir, a pobuda je zaista raznovrsna. Kultni romani, biografije, enciklopedije...samo su neki od prijedloga koji će zadovoljiti ljubitelje knjiga. Želite li nešto posebno, potrudite se pronaći neki rijetki naslov ili složiti zanimljiv set.

Tehnika

Muškarci vole tehniku i to ne znači da mu morate kupiti novi mobitel, na tržištu postoji velik broj zanimljivih gadgeta koji imaju različite funkcije. Fora upaljači, zvučnici, slušalice, igraće konzole ako se želite dodatno pokazati... S tehnikom nikada ne možete pogriješiti te iako se vama možda čini kako ste lako riješili poklon, druga strana će biti oduševljena.

Klasici

U klasike svrstavamo sat, parfem, novčanik i remen. Iako se radi o zaista učestalim poklonima, vrlo rijetko se nekome neće svidjeti pod uvjetom da pogodite stil. S ovim poklonima također sami sebi možete stvoriti dojam da ste se olako riješili poklona, ali uvjeravamo vas da će vam i u ovoj varijanti druga polovica biti jako zahvalna i sretna.

Foto: Unsplash
Objavljeno: 15.12.2018. u 00:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p