LIFESTYLE

Stylish vaza uz koju ćete s lakoćom uzgojiti vlastiti avokado!

Pravo je vrijeme za vrtne DIY projekte!

Ako ste i vi jedni od brojnih obožavatelja ove ukusne, i prije svega zdrave, namirnice i ako vas veseli pomisao na vlastito stablo avokada, tada će vas ova elegantna vaza koja dolazi s detaljnim uputama za korištenje potpuno oduševiti!

Sigurno ste već imali priliku vidjeti različite načina na koje brojni ljubitelji avokada čuvaju sjeme te kreiraju različite posude koje će omogućiti sazrijevanje, no činjenica jest da je za uspješan uzgoj avokada potrebna nešto čvršća i prilično široka posuda koja će dozvoliti da se korijenje slobodno grana u širinu, što i nije toliko jednostavno pronaći ili kreirati od postojećih materijala. Upravo zato je jedan londonski studio imena Ilex odlučio dizajnirati staklenu posudu namijenjenu isključivo uzgoju ove popularne namirnice koja je, osim funkcionalnosti, estetski vrlo privlačna. Jednostavan, minimalistički dizajn stakene posude s prozirnom bazom omogućuje konstantno promatranje sjemena u razvoju te omogućuje praćenje prvih faza razvoja ove biljke.

Ako ste pak jedni od onih koji imaju veliku želju upustiti se u jedan ovakav projekt no nisu sigurni u svoje znanje o uzgoju, ne brinite; kupnjom ove staklene vaze dobit ćete i knjižicu od čak 36 stranica koja će vas detaljno uputiti u proces uzgoja avokada, ali i ostalog drveća te od vas stvoriti pravog vrtlara. Brošura je tiskana na recikliranim papirima, a svi materijali koje Ilex studio općenito koristi u potpunosti podržavaju održivu proizvodnju.

Ova neodoljiva vaza koja će uljepšati baš svaki prostor dolazi u elegantnoj bijeloj kutiji, a možete ju naručiti na službenoj stranici studija i to po akcijskoj cijeni od 35 funti! Na spomenutoj stranici ujedno možete pratiti rad ovog kreativnog engleskog studija te podržati njihove brojne projekte!

Objavljeno: 06.04.2020. u 11:57
Tagovi: diy, avokado

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p