DOGAĐANJA

'hohcajt' je poslijepodnevni tulum koji morate posjetiti

Novo kul glazbeno događanje u centru Zagreba
freilauf
A
ko ste zagazili u godine kada vam sve teže pada cjelonoćno tulumarenje, a istodobno volite glazbu, druženje i veselje, onda je stigla vijest koja će vas interesirati. Naime, novo glazbeno događanje u centru Zagreba naziva hohcajt počinje u subotu, 7. listopada 2017., u 17 sati, u zagrebačkom Botaničaru.


Kako nas listopad tradicionalno podsjeća na kraj ljeta i početak sivih kišnih dana, prvi je hohcajt posvećen upravo još uvijek svježem sjećanju na ljetne tulume i druženja. Organizatori pozivaju da iz ormara izvučemo komad koji nas podsjeća na more i oprostimo se s ljetom uz glazbenu selekciju Slavena Tušeka, DJ Pipsa (Casa, Footwork) te Igora Tipure (Kitjen, Stuttgart).

U svijetlom i zelenilom ispunjenom prostoru Botaničara od dnevnog plesa moći će se odmoriti uz slasne tapase Anđele s bloga Kužinica nastale u suradnji s Koricom, prvom hrvatskom majstorskom pekarom. Predstavit će se i izvrsno Freilauf glazbeno boutique vino kojemu je dodijeljena brončana medalja na prestižnom International Design Awards za etiketu i pakiranje.

korica
hohcajt je poziv za subotnji poslijepodnevni tulum s poznatim "odlično se zabavimo" ciljem, no uz hohcajtovo popodne tu je i mali dodatak: mamurluk će se odraditi na vrijeme i iskoristit će se cijeli sljedeći dan! Više o eventu saznajte na Facebook stranici. Upad: 30 hrk (vino + tapas + good mood uključeni)

kuzinica
Foto: PR
Objavljeno: 04.10.2017. u 09:33
Tagovi: party, Zagreb, hrana

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p