DOGAĐANJA

Jako dobar razlog da se u listopadu nađete u Čakovcu

Sprema se novo izdanje Beer&BurgerFesta
Beer&BurgerFest
A
ko ste mislili da se samo u Zagrebu održavaju urbani i kul festivali s fokusom na trendi craft piva i burgere, grdno ste se prevarili. Naime, jedna je mlada ekipa zaslužna za buđenje sjevera Hrvatske, za što je posljednji dokaz novo izdanje Beerfest Sjever festivala.


Nakon što smo vam pisali o Forestlandudošlo je vrijeme da najavimo i Beerfest Sjever, odnosno Beer&BurgerFest koji od 6. do 7. listopada na Trgu Republike u Čakovcu obogaćuje turističku ponudu Međimurja i odličan je razlog za još jedan posjet gradu koji je ove godine bio domaćin brojnim uspješnim manifestacijama.

Krešimir Biškup

Krešimir Biškup

"Ove jeseni odlučili smo malo obogatiti koncept našeg, sad već tradicionalnog, festivala craft pive. Dolazi nam čak pet pop up burger barova i desetak craft pivovara, dva koncerta i sve to na glavnom čakovečkom trgu... Osjećamo da je ovaj festival narastao zajedno s gastro i pivskom scenom u Hrvatskoj", rekao nam je jedan od organizatora festivala Krešimir Biškup.

Već tradicionalno, svakog proljeća i jeseni, pivopije pohode Čakovec, grad koji odnedavno ima i svoju zanatsku pivovaru - Međimurske Lepe Dečke. Na gotovo 700 m2 posjetitelje očekuje nekoliko burger barova, desetak craft pivovara iz Hrvatske i regije i dva koncerta. Lounge Street Food Area ugostit će brojne ljubitelje dobre hrane, pića i zabave koju će omogućiti Mundoaka, Stari Hrast BBQ, Central Park Čakovec, Lepi Dečki Brewery, Pulfer, Udruga Pivara Sjever, Buzdovan i mnogi drugi sudionici.

Beer&BurgerFest
Beer&BurgerFest
U petak će prisutne zabavljati odlični čakovečki bend Clone Age i DJ Poncija, a u subotu istarske legende – Gustafi. Muškarci koji se požele dotjerati prije koncerata, to mogu učiniti kod poznatog čakovečkog Brice koji svojim barbershopom donosi dašak Gentleman’s cluba u centar grada.

Više informacija potražite na Facebook stranici Beerfest Sjever.

Beer&BurgerFesta
Foto: PR
Objavljeno: 28.09.2017. u 13:36
Tagovi: festival, craft beer

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p