DOGAĐANJA

Jeste li spremni za najveći domaći hip hop festival?

Poznata su prva imena festivala Drito iz Tvornice
high5
S
amo dvije zime bilo je potrebno da se Drito iz Tvornice ustoliči kao najjače klupsko hip hop okupljanje i prvi važan festival godine. Vješto složeni line upi donosili su najaktualniji presjek izuzetno potentne scene koja sudeći prema rasprodanim izdanjima nema problema napuniti najveći klub u državi, Tvornicu kulture.


Treće okupljanje planirano je za petak 26. i subotu 27. siječnja, a kompletan popis izvođača objavit će se u četiri vala. U prvom se otkrivaju po jedan headliner svake večeri, tako će u petak nastupiti Kanđžija sa svojim Golim ženama, a u subotu High5.

Uskoro će se navršiti druga godišnjica Kandžijinog izuzetno uspješnog albuma Nema labavo na račun kojeg je najpoznatiji slavonski MC sa svojim Golim ženama uzduž i poprijeko prešao cijelu regiju. Njihov fantastičan live nastup po prvi put će označiti jednu večer DIT-a.


Zagrebački trap majstori High5 praktički su bili rezidenti festivala dosad, a uz aktualan singl Nema da nema i solo projekte proteklih mjeseci postoji dovoljno dobrih razloga da još jednom ponesu ulogu headlinera, ovaj put subotnje večeri Drita.

Drugi val izvođača bit će objavljen kroz tjedan dana, treći val početkom studenog, dok će line up biti zaokružen već početkom prosinca. Od petka, 13. listopada u ponudi će se naći limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne će u pretprodaji iznositi 65 kn, a na dan koncerta 85 kn. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i na prodajnim mjestima te na webu Entria. Cijena festivalskih iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

Kako je bilo na prošlom rasprodanom festivalu Drito iz Tvornice, pogledajte u videu u nastavku.

 
Foto: PR
Objavljeno: 11.10.2017. u 09:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p