DOGAĐANJA

Legendarni Sir Rod Stewart dolazi u Zagreb

Koncert koji se ne propušta!
rod stewart
J
edno od najvećih svjetskih glazbenih imena, Sir Rod Stewart, glas iza hitova kao što su Sailing, The First Cut Is The Deepest, Rhythm Of My Heart i Maggie May, s drugim danom veljače stiže u Zagreb.


Sir Rod Stewart dva puta je uvršten u sastav legendarne Rock and Roll Hall of Fame te je jedan od najprodavanijih umjetnika svih vremena, koji je tijekom pet desetljeća karijere prodao više od 200 milijuna albuma diljem svijeta. Njegovi brojni uspjesi uključuju čak šest uzastopnih albuma koji su zasjeli na vrh ljestvica u Velikoj Britaniji, uključujući 62 hit singla u Velikoj Britaniji i šest #1. U SAD je lansirao 16 singlova koji su ušli u prvih deset naslušanijih, a četiri među njima osvojila su prvo mjesto Billboard Hot 100 ljestvice. 2016. godine za svoje zasluge u glazbi i humanitarnom radu dobio je titulu viteza.

Ovog kolovoza u suradnji s multi-platinastom grupom DNCE snimio je zanimljivu obradu jednog od svojih najizvođenijih plesnih hitova svih vremena Da Ya Think I’m Sexy. Njihova debitantska izvedba bila je glavni hit ovogodišnje MTV VMA dodjele nagrada.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl mogu se pronaći na www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima sustava Eventim.


Foto: PR
Objavljeno: 02.10.2017. u 10:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p