LIFESTYLE

Tanke tetovaže: divan stil tetoviranja koji će vas osvojiti na prvi pogled

Divan dizajn u kombinaciji s preciznom izradom!

Govorimo li o tetovažama, možemo se složiti kako je riječ o poprilično delikatnoj odluci koju potom nosimo cijelog života. Naime, jednom kada se odlučite tetovirati,  valja biti sto posto siguran u odluku jer ono što svako želite izbjeći je potencijalno nezadovoljstvo dobivenim.

Baš kao što je to slučaj s odijevanjem ili beauty industrijom, tetovaže su također podložne određenim izmjenama te i u ovom području svjedočimo nastanku novih trenova. Unazad nekoliko godina stil tetoviranja koji se iznimno popularizirao je geometrijski, ali i onaj koji uključuje jednosatvne i vrlo tanke linije. Riječ je o radovima koji su napravljeni iznimno precizno i minimalistički, a ponekad sadrže i točkaste elemente, odnosno dotwork. Ovaj način jedan je od omiljenih za sve one koji ne žele standardne tetovaže, već one nešto estetičnije te suptilnije, no ipak i tetovaže u ovom stilu mogu biti većeg formata koji itekako može dominirati.

Najčešći motivi koje viđamo u tanjem obliku su raznovrsno cvijeće, siluete tijela, ali i lica te naravno neodređeni oblici koji u konačnici tvore divnu, umjetničku priču. Tanke tetovaže najčešće su vrlo unikate jer se posebno izrađuju tj.crtaju na temelju ideje ili prložene slike koja se potom pretače u spomenuti stil tetoviranja. Budući da je pred nama idealno vrijeme za tetoviranje, izdvojili smo nekoliko ideja za koje smo sigurni da će vas inspirirati i potaknuti da svoje tijelo ukrasite na drugačiji, poseban način koji će odskakati od mase.

Objavljeno: 16.01.2020. u 12:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p