TECH

Fanovi najiščekivanije igre godine 'Hogwarts Legacy' morat će se još malo strpjeti!

Poznat novi datum lansiranja službene verzije!

Što se tiče gaming svijeta i fanova Harryja Pottera, 2023. je uistinu posebna godina. Sudeći po dosadašnjim reakcijama Hogwarts Legacy ispunio je očekivanja svih zaljubljenika u svijet čarobnjaštva, a iščekivanje službene verzije mnogi krate beta verzijom koja je dostupna od veljače ove godine. Do sad najavljeni datum lansiranja potpune verzije je bio u travnju, no sa službenih profila na društvenim mrežama dobili smo informaciju o novom datumu.

Hogwarts Legacy je prva verzija igre iz ovog univerzuma koja je nakon 2011. koja je oduševila ovoliki broj zaljubljenika u Harry Potter knjige i filmove te općenito gaming. Ova igra je impresivan RPG (role-playing game) u kojem igrači kreću na opasno putovanje otkrivanja tajni Hogwartsa. Vaš lik je učenik koji drži ključ drevne tajne koja prijeti uništenju čarobnjačkog svijeta, kako stoji u opisu na web stranici. Prema prvim reakcija igra je ispunila velika očekivanja fanova, no istovremeno je podignula prašinu zbog upitnih javnih istupa J.K. Rowling. Kako god, čini si da to neće potkopati ovu odličnu igru inspiriranu jednom od najpopularnijih knjiga na svijetu.

Izdanje Hogwarts Legacy za PlayStation 4 i Xbox One će kasniti!

Prema prvim informacijama 10. veljače je bio datum koji je trebao označiti dostupnost igre na većini igraćih konzola i PC-u. Verzije za PS4 i Xbox One su zatim odgođene za 4. travnja prije nego što su ponovno odgođene. Informacije o novom datumu objavljene su na službenom Twitter i Instagram profilu, a u objavi stoji:Preplavljeni smo zahvalnošću zbog silnih pozitivnih reakcija na Hogwarts Legacy od strane obožavatelja Wizarding Worlda i igrača širom svijeta. Naš tim naporno radi na pružanju najboljeg mogućeg iskustva za igrače na svim platformama i treba nam malo više vremena za to. Hogwarts Legacy bit će lansiran za PS4 i Xbox One 5. svibnja 2023.

Iako nova odgoda nije najbolje sjela nekim obožavateljima koji već neko vrijeme nestrpljivo iščekuju ovu igru, vjerujemo da to neće utjecati na popularnost najiščekivanije igre godine.

Objavljeno: 08.03.2023. u 11:00
Tagovi: gaming

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p