TECH

Rad od kuće sad je postao još jednostavniji uz ovaj HP novitet!

Kako bi svaki radni zadatak prošao glatko
Bez obzira na to što radite, rad od kuće velika je privilegija, a kako bi sve proteklo u najboljem redu, prostor koji koristite za radne obaveze valja urediti na način koji će biti funkcionalan, praktičan, koristan, ali i vizualno atraktivan te naravno, opremljen odličnim tech dodacima. Jedan takav proizašao je kao sjajni novitet koji će svaki radni zadatak i obvezu učiniti jednostavnijim, učinkovitijim i jednostavno boljim.

Tvrtka HP Inc. danas je obavijestila o globalnom širenju rastuće pretplatničke usluge Instant Ink na ukupno 35 tržišta, uključujući i Hrvatsku. Usluga Instant Ink omogućuje pojedincima i obiteljima koje rade, stvaraju i uče od kuće neometano iskustvo ispisa zahvaljujući otkrivanju niske razine originalnog tintnog potrošnog materijala i automatskoj dostavi novih ispisnih uložaka prije nego što ih ponestane.

Više od godinu dana svjedočimo rušenju kulturnih i tehnoloških prepreka koje su sprječavale rad i učenje na daljinu. Uklanjanjem tih prepreka povećava se potražnja za ispisom od kuće”, rekao je Primož Polajnar. „Širenjem usluge Instant Ink HP ispunjava potrebe svojih korisnika za pametnim, produktivnim i održivim ispisnim rješenjima, a to su potrebe koje neće nestati.Osim što će stati na kraj problemu nestanka tinte u ispisnim ulošcima kada vam najviše trebaju, usluga Instant Ink inovativno je fleksibilna. Korisnici mogu odabrati između različitih mjesečnih planova te plaćaju fiksnu cijenu na temelju broja ispisanih stranica.

HP+ jedan je od najpametnijih ispisnih sustava na svijetu, namijenjen korisnicima i malim poduzećima. U vrijeme visoke potražnje za ispisom, s obzirom na to da milijuni ljudi rade i uče od kuće, HP+ modernizira suvremeno iskustvo ispisa.Od vodećeg hardvera u kategoriji, najveće usluge pretplate na potrošni materijal do najbolje aplikacije za ispis4 u klasi, sada dostupne u oblaku, svako poboljšano iskustvo koje nudimo u sustavu HP+ osmišljeno je kako bi zadovoljilo potrebe onih koji najviše ovise o svojim pisačima. Uz HP+ korisnicima je na raspolaganju probno razdoblje od šest mjeseci za uslugu Instant Ink5, a s pomoću aplikacije HP Smart App mogu jednostavno upravljati pretplatom. Uz više od 48 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, korisnici mogu ispisivati i skenirati dokumente s gotovo bilo koje lokacije.Osim praktičnosti, usluga Instant Ink korisnicima omogućuje održiv životni stil. HP nudi mogućnosti recikliranja, uključujući unaprijed plaćeno recikliranje i dostavu ispisnih uložaka6. U okviru inicijative Planet Partners HP je do danas reciklirao više od 875 milijuna tintnih i tonerskih ispisnih uložaka, a 80 % novih HP-ovih originalnih tintnih ispisnih uložaka te 100% novih HP-ovih originalnih tonerskih ispisnih uložaka sadrži do 45 % ili više reciklirane plastike.

O cijeloj ponudi brenda HP i novitetima, više saznajte na službenim stranicama.
Foto: HP
Objavljeno: 15.07.2021. u 10:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p