TECH

Volite fotografirati? Prijavite se na natječaj i osvojite sjajne nagrade

Huawei InFocus natječaj izvrsna je prilika za testiranje svojih fotografskih vještina!

Zahvaljujući mobilnoj fotografiji snimanje kvalitetnih slika više nije privilegija profesionalaca s visoko specijaliziranom opremom. Trenutno je ovo područje mnogo fleksibilnije i svaki korisnik pametnog telefona može postati fotograf u bilo kojem trenutku. Današnji pametni telefoni dopuštaju nam da slobodno izražavamo svoju kreativnost i da budemo spremni otkriti ljepotu svijeta kad god to želimo. Snimanje iznimnih trenutaka ili neotkrivene ljepote, koje drugima često promaknu, zahtijeva sada samo oštro oko za detalje i spreman uređaj u džepu. Danas svatko može postati umjetnik i izraziti se kroz fotografiju.

Huawei s vodećim modelima serije P odgovara potrebama svih onih fotografskih entuzijasta koji pametnim telefonima svakodnevno snimaju nevjerojatne trenutke. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s poznatim proizvođačem fotoaparata - Leica, korisnicima se nude najkvalitetniji objektivi i pomiču granice pametne fotografije. Sustav četverostruke Leica kamere omogućuje korisnicima snimanje svijeta u cijeloj njegovoj veličini. Fenomenalna kamera Huawei P30 Pro s 5x optičkim zumom, 10x hibridnim te 50x digitalnim zumom s HUAWEI SuperSpectrum senzorom, noćnim načinom, videozapisima s dvostrukim pogledom (Dual view) i makro fotografijom omogućuje nam da vidimo stvarnost iz nove perspektive, otkrijemo nevidljivo i pretvorimo je u jedinstvenu uspomenu.

Uz kontinuirani razvoj svojih uređaja i potragu za vrhunskim iskustvom snimanja fotografija, Huawei odaje počast ljubiteljima fotografiranja i obećavajućih talenata te najavljuje Huawei InFocus natječaj 2019. Natječaj se sastoji od šest kategorija, uključujući pet kategorija koje se odnose na fotografiju: #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard dok je jedna kategorija posvećena video formatu: Life Now.InFocus je namijenjen svim Huawei korisnicima koji mogu poslati svoje radove u jednoj od kategorija putem internetske stranice natječaja.“Huawei InFocus Awards savršena je prilika za afirmaciju svih mladih zaljubljenika u avanturu i fotografiju. Mislim da ne postoji ništa bolje od činjenice kako će ljudi koji fotografiraju iz ljubavi zbog toga možda biti i nagrađeni. Danas je fotografija iznimno važna za sve korisnike društvenih mreža koji dokumentiraju svoje pustolovine i dijele ih s ostatkom svijeta. Zato pozivam sve pustolove da se prijave na ovaj natječaj i okušaju se među svjetskom konkurencijom u stvaranju profesionalnih kadrova, a ako tome dodamo i nadrealne mogućnosti kamera na Huaweijevim pametnim telefonima, dobivamo recept za uspjeh”, kazao je poznati hrvatski fotograf, bloger i influencer Domagoj Sever.

Pobjednik može osvojiti Grand Prix Huawei MateBook 13, Watch GT i 10.000 eura, 250 dolara vrijedan kod za e-voucher za Trip Advisor, kao i objavljivanje fotografije na tjedan dana kao početne slike na sljedećim TripAdvisor domenama u: Švedskoj, Poljskoj , Danskoj, Austriji, Norveškoj, Finskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Izraelu, Srbiji, Slovačkoj i Turskoj.

Pobjednici 1. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro i 2.000 eura i vrijedan e-voucher za 250 dolara za Trip Advisor, dok pobjednike 2. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei P30 Pro. No, ni tu nije kraj nagradama jer i pobjednici 3. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei P30, kao i pobjednici nagrade publike gdje mogu osvojiti Huawei P30 Pro i Watch GT.

Foto: PR
Objavljeno: 09.07.2019. u 14:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p