TECH

Teško se budite i gotovo uvijek negdje kasnite zbog toga? Ova aplikacija probudit će i najveće spavalice!

Aplikacija koju ćete istovremeno obožavati i mrziti!

Jutarnji rituali nešto su po čemu se svatko od nas razlikuje. Tako se jedni ustaju nešto ranije, kako bi dan započeli mirno i skladno, uz bogato pripremljen doručak i vruću šalicu kave, dok će oni nešto ekstremniji i radišniji svoja jutra koristiti i za eventualnu tjelovježbu zbog koje će ostatak dana sigurno biti produktivniji. Drugima pak jutra započinju uz mrzovoljan zvuk alarma, razmišljajući kako da još barem nekoliko minuta oduže svoj boravak u krevetu, a što nerijetko dovodi do toga da sve važne dogovore jednostavno prespavamo!

Jutarnje buđenje nerijetko zna biti prava noćna mora, pogotovo ako obožavate spavati i jednostavno se vrlo teško možete nagovoriti da kročite van toplog kreveta. No, naše obaveze nemaju baš razumijevanja za našu ljubav prema spavanju, pa se nažalost ne možemo praviti da iste ne postoje, a kako biste izbjegli situacije u kojima sve prespavate ili pak one u kojima kasnite zbog još nekoliko dodatnih minuta sna, onda je ova aplikacija nešto što morate imati na svom mobilnom telefonu! Riječ je o aplikaciji Alarmy, koja nije još jedna obična aplikacija s budilicama koje vas bude isključivo širokim rasponom glazbe, već je riječ o vrlo pametno osmišljenoj budilici koja će vam olakšati buđenje i najvažnije, pomoći da više ne prespavate važne obaveze.

Ono što ovu aplikaciju izdvaja od ostalih jest to što zvuk alarma gasite ovisno o opciji koju si namjestite, primjerice rješavanjem nekog teškog matematičkog zadatka, slikanjem nekog specifičnog predmeta ili ispunjavanje kvote koraka kako biste dokazali da ste budni. Ovi zadaci su sjajan način kako razbuditi svoje moždane vijuge, stoga baš svako jutro započnite bez stresa i panike!

Foto: Instagram, Screenshot
Objavljeno: 16.02.2021. u 23:23
Tagovi: aplikacija, spavanje

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p