TECH

Je li i vama dosta priče o 'work–life' balansu?

A rješenje je nadohvat ruke!

Jedan od ključnih izazova suvremenog života je ravnoteža između poslovnih obaveza, privatnog života i vremena za odmor. Način na koji živimo, radimo i pronalazimo zadovoljstvo, tvrtka Samsung je uvelike olakšala uvođenjem inovacija koje ne samo da nam štede vrijeme, već i pomažu u pronalaženju inspiracije za balansiranje svakog životnog stila. Uz brojne inovativne uređaje lako nas potiče da pronađemo vrijeme za ono što volimo; bilo da je to gledanje omiljene serije, istraživanje kreativnosti ili uživanje u glazbi bez ometanja, a sve s ciljem stvaranja iskustva koja obogaćuju naše živote.

Uzbudljivi svijet stvaranja sadržaja

Galaxy Z Flip5 sa svojim Flex Window najvećim vanjskim zaslonom do sada više je od tehnološkog čuda – postao je pravi izraz osobnosti. Jednako je kompaktan koliko je i privlačan, presavijajući se s lakoćom kako bi stao u svaki dlan ili džep. Četiri boje uređaja inspirirane prirodom – menta, grafitna, krem i lavanda, omogućuju svakom korisniku odabir jedinstvenog stila, dok zahvaljujući FlexCam značajki kamera postaje najbolji saveznik u bilježenju važnih životnih trenutaka. Bez obzira je li riječ o noćnom selfiju uz gradski horizont ili širokom kadru snimljenom s prijateljima, FlexCam pruža nevjerojatan doživljaj fotografiranja, dostupan čak i kad je uređaj preklopljen.

Kreativna transformacija svakodnevnice

Pametni telefon Galaxy Z Fold5 otvara vrata sasvim novim iskustvima i nadmašuje sve potrebe korisnika. S impresivnim glavnim zaslonom od 7,6 inča ovaj uređaj donosi nevjerojatno iskustvo gejminga, omogućava filmsko uživanje bilo gdje, ali i produktivnost na razini korištenja tableta. Tanji i lakši od svojih prethodnika, Galaxy Z Fold5 s lakoćom se preklapa pružajući kompaktnost u svakom trenutku. Unaprijeđena baterija osigurava uživanje u ovom impresivnom uređaju tijekom cijelog dana, a korisnicima omogućava dugotrajno slušanje glazbe ili gledanje videozapisa. Isto tako, pruža i moćno iskustvo igranja s najbržim Snapdragonom do sada, dok multitasking postaje zabava s mogućnošću otvaranja tri prozora na jednom zaslonu uz efikasnost kao nikada prije. Za inspirativne trenutke tu je S Pen olovka koja dodaje posebnu dimenziju kreativnosti za precizno zapisivanje ili skiciranje.

Galaxy ekosustav za zabavu i brigu o sebi

Ako uživate u plesu ili vježbanju, povežite svoj pametni telefon s Galaxy Buds2 Pro slušalicama i pametnim satom iz Galaxy Watch6 serije te stvorite jedinstven ekosustav koji potiče na zabavu i istovremeno prati zdravstveni status. Lagane Galaxy Buds2 Pro slušalice s aktivnim poništavanjem buke (ANC) pružaju potpuno uranjanje u svijet glazbe i omogućuju uživanje u jasnim tonovima dvosmjernih dinamičkih zvučnika koji potiču na maksimalno uživanje u svakom trenutku, dok pametni sat prati brojne zdravstvene parametre. Analizom čimbenika rezultata spavanja, poput ukupnog vremena spavanja, ciklusa spavanja i fizičkog oporavka, Galaxy Watch6 pruža korisne uvide za promjene tijekom dana – značajka personalizirane zone srčanih otkucaja analizira fizičke sposobnosti pojedinca i definira pet optimalnih razina intenziteta trčanja, dok značajka Custom Workout pomaže u praćenju rutine vježbanja.

Kroz spoj vrhunske tehnologije, estetike i funkcionalnosti, Samsung Galaxy uređaji postaju ključni partneri suvremenog životnog stila. Usmjerena na potrebe korisnika, tvrtka Samsung kontinuirano donosi nove ideje i rješenja, pružajući alate i mogućnosti koje potiču produktivnost, kreativnost i blagostanje, ali i otvaraju vrata za istraživanje novih mogućnosti.

Foto: PR
Objavljeno: 09.02.2024. u 11:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p