TECH

Jeste li ikada maštali o tome da osvojite novi automobil?

U zagrebačkom KIA salonu automobila svečano je uručena električna KIA Niro - glavna nagrada nagradne igre Visa Qatar

Za sudjelovanje u nagradnoj igri je bilo potrebno registrirati Visa karticu nakon čega je svakom transakcijom, napravljenom nakon registracije, sudionik ostvario pravo na jednu prijavu u nagradnoj igri, odnosno dva puta prilikom kupnje putem ekupi.hr.

Najsretnija korisnica Visa kartice bila je Bojana Perenčević iz Mošćenice kraj Petrinje koja se prijavila na nagradnu igru jer redovno koristi Visa karticu, pa nije htjela propustiti šansu da uz to osvoji i vrijedne nagrade. Nakon obavijesti da je izvučena oduševljenju nije bilo kraja, te je izjavila da će joj automobil biti koristan jer svaki dan putuje na posao.Ključeve dobitnici su uručili Renata Vujasinović, direktorica Vise u Hrvatskoj i Martin Živković, voditelj marketinga uz želju da s novim automobilom sretno odvozi puno kilometara, ali i da nastavi koristiti Visa kartice na platnim mjestima, a posebno prilikom punjenja svojeg novog limenog ljubimca.

O Visi:

Visa (NYSE: V) jedan je od svjetskih lidera u olakšavanju transakcija između potrošača, trgovaca, financijskih institucija i državnih tijela u više od 200 zemalja i teritorija. Naša je misija povezati svijet kroz najinovativniju, najprikladniju, najpouzdaniju i najsigurniju mrežu plaćanja, omogućujući pojedincima, tvrtkama i gospodarstvima da napreduju. Vjerujemo da gospodarstva koja uključuju sve svugdje, podižu svakoga svugdje i vide pristup kao temelj budućnosti kretanja novca. Saznajte više na sljedećem linku!

Foto: PR
Objavljeno: 26.01.2023. u 13:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p