TECH

Kako je tehnologija olakšala naše vođenje osobnih financija?

Vodite svoje osobne financije sa stilom!

Revolut je britanska tehnološka financijska kompanija koju su 2015. pokrenuli investicijski bankari kao digitalnu alternativu velikim bankama. Ova kompanija je korisnicima primarno nudila maksimalno smanjivanje troškova koji nastaju kod podizanja gotovine u inozemstvu i konverziju valuta po međubankovnom tečaju, no u međuvremenu je kompanija privukla preko 6 milijuna europskih korisnika nudeći kontrolu potrošnje, upravljanje mjesečnim budžetom, mogućnosti štednje i razmjenu kriptovaluta!

Revolut Metal je puno više od lijepe beskontaktne metalne kartice, to je i izvrstan partner u modernom načinu života. Paket usluga koji dolazi uz metalnu karticu uključuje pogodnosti poput podizanja do 5.000 kuna mjesečno na bankomatima bez naknade, do1% cashback povrata u svakoj od 30 valuta i pet kriptovaluta koje Revolut podržava te pristup uvijek dostupnom osobnom pomoćniku koji može rezervirati letove, hotele i ulaznice za događanja te osigurati da njegovi klijenti prvi dobiju pristup najnovijim Revolutovim opcijama.

U paketu su i brzi pristup kriptovalutama, ulaz u više od 1000 salona svjetskih zračnih luka, jednokratne virtualne kartice za dodatnu sigurnost prilikom online kupovine, neograničena razmjena valuta, međunarodni novčani transferi bez provizije, putno osiguranje u inozemstvu i trgovanje američkim dionicama. Revolut Metal kartica uz elegantnu crnu, dolazi u dvije vrlo poželjne boje koje oduševljavaju stilom. Jednostavan i pročišćen dizajn metalnih kartica svidjet će se i onima najistančanijeg ukusa, a korisnici mogu birati između otmjene crne i 2 profinjene boje Gold i Rose Gold, a uskoro očekujemo još dvije nove boje i to Silver i Space Grey. Na korisniku je samo da odabere onu boju koja će se najbolje uklopiti u njegov stil!

Foto: PR, Unsplash
Objavljeno: 09.10.2019. u 13:54
Tagovi: tehnologija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p