TECH

Kako nositi pametni sat i izgledati stylish?

Prekrasan modni dodatak koji će vam olakšati ispunjavanje svakodnevnih obaveza!

Bez obzira na to koliko modnih komada se nalazi u našem ormaru, činjenica jest da niti jedan outfit nije kompletan bez dobrih modnih dodataka. Za modne dodatke se nerijetko kaže da su pravi mali čarobnjaci u modnom svijetu jer u tren oka mogu transformirati naš cjelokupni outfit te pružiti 'ono nešto' svakodnevnom izdanju. S druge strane, tehnologija je također nešto bez čega ne možemo zamisliti ispunjavanje svojih obaveza, a njezin napredak je vidljiv baš svuda oko nas. Napredna tehnologija svoj je trag ostavila i u omiljenom modnom svijetu, a što najbolje potvrđuju pametni satovi koji istovremeno olakšavaju svakodnevicu te izgledaju nevjerojatno stylish!

Ne tako davno, na pametne satove se gledalo kao na dodatak namijenjen isključivo ljudima koji su fizički aktivni kako bi što lakše i jednostavnije pratili svoj napredak. Danas je situacija znatno drugačija te su ovakvi satovi pronašli svoj put i do svakodnevnih modnih izdanja, pa tako sve češće predstavljaju ključnu točku na i u našim outfitima. Također, osim što je riječ o satovima koji se estetski vrlo lako mogu uklopiti u baš svaki stil, ovaj tech modni dodatak izrazito je praktičan jer na jednom mjestu imate sve što vam je potrebno za brzo i učinkovito ispunjavanje svakodnevnih obaveza.Pravi primjer takvih satova dolazi iz obitelji Huawei, a riječ je o Watch GT 3 Pro modelima koje vrlo lako možete prilagoditi vlastitom stilu kao i životnom tempu. Ovi satovi posebni su po tome što imaju širok raspon mogućnosti, pri čemu zadržavaju svoj elegantan izgled tradicionalnih satova. Huawei Watch GT 3 Pro satovi odličan su spoj vječne elegancije i moderne tehnologije te su idealan odabir za sve ljubitelje klasike, kao i zaljubljenike u trendove. Nove verzije ovih satova dolaze s kućištem od titana ili keramike, a svaki od njih u dvije verzije s različitim remenima. Tako možete pronaći Watch GT 3 Pro 46mm u verziji s remenom od titana, kao i crnim remenom od fluoroelastomera. Ako tražite nešto manji model, onda je Watch GT 3 Pro 43mm idealan odabir, a pronaći ga možete s keramičkim ili kožnim remenom.Nadalje, ono što posebno volimo kod ovih pametnih satova je bogat izbor remena od raznih materijala, pa ovisno o tome želite li poslovni, elegantan, casual ili pak sportski izgled, sigurni smo da ćete svoj model vrlo lako prilagoditi vlastitom modnom stilu. Pored remena, svoj pametni sat možete nadograditi i tako da izaberete između više od 10.000 tema za satove koje su dostupne za preuzimanje te tako u tren oka zaokružite svoj željeni look.Korištenje Watch GT 3 Pro satova poprilično je jednostavno, pa tako bez obzira na to ima li vaš pametni telefon Android ili iOS sustav, Huawei Watch GT 3 Pro može se lako sinkronizirati s bilo kojim pametnim telefonom! Da se ne radi samo o lijepom modnom dodatku potvrđuju i brojne opcije koje olakšavaju svakodnevicu, pa tako primjerice baterija traje do 14, odnosno 7 dana, a krajnja potrošnja zapravo ovisi o korisniku. Huawei Watch GT 3 Pro pametni satovi sadrže širok spektar funkcija i specifikacija zbog čega se za njih često kaže da su pravi osobni asistenti na zapešću.

Također, snažna izdržljivost baterije, pouzdan GPS sustav, činjenica da ovaj sat može i pod vodu do čak 30 metara čini ga idealnim ljetnim suputnikom , ali i brojne aplikacije koje prate ovu seriju satova samo su maleni dio usluge koju ovaj gadget pruža, stoga se kao takav mora pronaći u baš svačijoj kolekciji!

Foto: Huawei
Objavljeno: 07.06.2022. u 09:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p