DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako postići luksuzan i elegantan izgled kuhinje? Na ove 4 stvari obratite pažnju

Kuhanje sa stilom

Galileo Multicooking tehnologija: sasvim novo iskustvo

Smeg, sinonim za ljubav prema kuhanju, unosi u vaše kulinarsko iskustvo potpuno novo poglavlje uz Galileo Multicooking tehnologiju. Zamislite spoj tradicionalnog kuhanja, pare i mikrovalova, sve u jednoj pećnici. Na taj način postižete profesionalne rezultate uz uštedu vremena do čak 70%! S ovom tehnologijom, Smeg ne samo da postavlja standarde u kuhinji, već i stvara sigurnost u svaki sljedeći korak pripreme jela.

Estetski izazov: ploče za kuhanje

Smeg ploče za kuhanje nisu samo tehnički sofisticirane, već i estetsko čudo dobrodošlo u svakoj kuhinji. Od indukcijskih ploča koje odražavaju inovaciju u kuhanju do kombiniranih modela koji pružaju nevjerojatnu fleksibilnost, Smeg stvara ploče koje su vizualno atraktivne i lake za upravljanje. Dodatni elementi poput dizajnerskih rešetki čine svaku ploču jedinstvenom, tako da će i najveći estete moći pronaći ono što traže.

Elegancija na zidu: nape kao element dizajna

Smeg nape nemaju samo praktičnu funkciju u kuhinji – one su odraz stila svojih vlasnika! Njihov sofisticirani dizajn unosi eleganciju u prostor te će tako postati diskretan komad u vašoj kuhinji, istovremeno pružajući vrhunsku funkcionalnost i estetski dojam.

Kuhanje s karakterom: štednjaci

Smeg štednjaci su više od kuhinjskih aparata - oni su izvor inspiracije i kreativnosti. Zamislite kuhanje u ambijentu gdje stil i elegancija postaju dio vaše svakodnevice – od jednostavnih doručka pa sve do najsloženijih blagdanskih jela. Smeg štednjaci sjajna su podrška svim kuharima, bez obzira na razinu iskustva! Isprobajte i vi nove recepte te stvarajte jela s karakterom, uz odličnu ponudu koju možete pronaći na Prisavlju, u showroomu GEMMA B&D, kod Gemma B&D renomiranih prodajnih partnera ili prvo posjetite: https://www.gemma.hr/

Foto: PR
Objavljeno: 30.11.2023. u 16:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p