TECH

Lidija Lešić nam je otkrila 3 ‘must have’ proizvoda bez kojih ne može!

Omiljeni gadgeti s kojima je radni dan puno lakši!

Možemo se složiti da je užurbana svakodnevica od svih nas napravila male digitalne nomade koji uvijek pri ruci vole imati ključne dodatke s kojima je obavljanje poslovnih obaveza jednostavnije i brže. Isto mišljenje dijeli i Lidija Lešić, poznata domaća influencerica i vlasnica modnog brenda My Choice, koja je uvijek ‘on the go’ i upravo zato voli biti opremljena najboljim gadgetima koji joj olakšavaju obavljanje poslovnih zadataka.

Sigurni smo kako ste Lidiju Lešić već zapazili na društvenim mrežama i to prije svega zbog brenda kojeg je pokrenula, a koji njeguje domaću unikatnu proizvodnju te hrvatsku tradicionalnu kulturu prikazuje u posve novom modnom ruhu. Također, Lidija je i jedan od sinonima dobrog stila, a njezina istančana estetika u kojoj dominiraju nježne boje, ali dinamični krojevi i materijali, samo su neki od razloga zašto se na njezinim društvenim mrežama obožavamo inspirirati. Ipak, kako bi Lidijin dan bio produktivan te kako bi s lakoćom kreirala sadržaj i vodila brend, jako joj je bitno imati samo najkvalitetnije gadgete koji garantiraju brzinu i efikasnost, a nije naodmet niti predivan moderan dizajn koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.Ovom opisu odlično pristaje Logitech MK470 kombinacija miša i tipkovnice koja već na prvi pogled osvaja decentnim minimalističkim dizajnom koji dolazi u dvije elegantne (ne) boje, odnosno crnoj i bijeloj. Kada govorimo o funkcionalnosti, doba dugačkih i nezgrapnih kabela je iza nas, stoga je činjenica da ovaj set ima bežično povezivanje do čak 10 metara i više nego poticajna i motivirajuća, a tu je i dugovječni rad na baterijama koji je za miš do 18 mjeseci, a za tipkovnicu do 36 mjeseci.

To je posebice važno i Lidiji koja gadgete često nosi sa sobom te ih ne koristi samo u showroomu, a rad na nekim drugim lokacijama je jednako ugodan jer ovaj miš i tipkovnica pružaju i do 90% tiši rad uz Logitech SilentTouch tehnologiju te besprijekorno prianjajući senzor miša uz gotovo svaku podlogu.Ipak, ovaj funkcionalan set Lidija u većini slučajeva voli ostaviti u showroomu, a kada zna da će raditi s drugih lokacija, ne odriče se Logitech K380 tipkovnice koja dolazi u nježno ružičastoj, bijeloj i crnoj boji. Naime, ova tipkovnica također prati prepoznatljiv minimalistički dizajn Logitech brenda, tanka je i iznimno lagana te kao takva idealna za prenošenje, no kao neke od najvećih prednosti ovog gadgeta ističu se udubljene niskoprofilne tipke koje pružaju ergonomski doživljaj pri nečujnom tipkanju, kao i mogućnost istovremenog povezivanja s čak tri uređaja. K380 tipkovnica podržava Windows, Mac iOS, Android i iOS sustave, a 2x AAA baterije mogu potrajati i do 24 mjeseca.Posljednji gadget kojeg Lidija kombinira s maločas spomenutom tipkovnicom je Logitech PEBBLE M350 miš. Ovaj miš visine 16.5 mm pravi je odabir za sve one koji vole tanke i lagane gadgete jer teži svega 100 grama, stane u svaku torbu ili džep, pouzdan je, tih i brz te ima moderno ergonomsko rješenje koje pristaje svakoj ruci.

Ne smijemo zaboraviti niti na nešto širu paletu boja pa tako ovu tehnološku poslasticu možete nabaviti u vibrantnim nijansama ružičaste, plave ili zelene boje, a tu su i klasici u vidu bijele i sive. Isto tako, ovaj miš se istovremeno može koristiti na dva računala i to spajanjem putem USB prijamnika ili Bluetooth veze, a AA baterija će potrajati i do 18 mjeseci.

Ova tri proizvoda, ali i mnoge druge možete pronaći i na webshopu!


Foto: John Pavlish
Objavljeno: 15.07.2021. u 12:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p