TECH

3 razloga zašto će vaš radni dan uvijek biti uspješan i ugodan!

Učinite svoju radnu okolinu pravom oazom uz ključne gadgete

Proteklu godinu pamtit ćemo po mnogočemu. Bila je to godina novih obrazaca ponašanja, socijalnog distanciranja, otkrivanja ljepote vlastitog doma i usklađivanja radnih obaveza unutar vlastita četiri zida. I dok se polako ali sigurno sve pomalo vraća na neke stare postavke, 'home office' odnosno rad od doma postao je sve učestalija permanentna pojava. Slično je i s pojmom 'remote' koji podrazumijeva visoki stupanj fleksibilnosti kad je u pitanju posao, a radni dan, bez obzira gdje ga obavljali, bit će uspješan samo ako ste opremljeni najboljim gadgetima...

Otkako smo zamijenili svoje urede vlastitim domom i njega učinili mjestom gdje uspijevamo pomiriti privatno i poslovno, više pažnje posvetili smo načinu i pomagalima s kojima obavljamo svoj posao. Vjerujemo kako ste dosad imali prilike od bar jednog kutka u svom domu napraviti pravu malu uredsku oazu. Bez obzira je li to prenamijenjeni blagovaonski stol, stolić u dnevnoj sobi, balkon ili pak sofa, ključno je da se u tom prostoru osjećate produktivno i opušteno, posebice ako svoj dom dijelite s partnerom ili/i djecom. Dobro osvjetljenje, omiljeni glazbeni ritmovi ili neprocjenjiva tišina te izvrsni gadgeti koji će olakšati svakodnevne radne zadatke temelj su uspješnog poslovnog dana.Jedan takav je Logitech Pebble miš M350 kojeg će obožavati svi ljubitelji upečatljivog dizajna i visokih performansi. Naime, ovaj Logitechov oblutak visok je samo 26.5 mm i teži tek 100 grama, a dolazi u pet privlačnih boja – crnoj, rozoj, bijeloj, plavoj te u boji eukaliptusa. No zasigurno njegova najveća prednost jest ergonomski dizajn koji osigurava komfor i jednostavnost korištenja te nevjerojatna tišina. Pebble miš dizajniran je imajući na umu ključne zahtjeve svakog zadovoljnog korisnika – da je tih, jednostavan za korištenje zahvaljujući kotačiću i bežičnom prijenosu i da je naša ruka u optimalnom položaju.Klasični klik ovdje je toliko diskretan da ga se s pravom može nazvati nečujnim. Statistički gledano, miš M350 Pebble je 40 posto tiši od model Logitech Marathon Mouse, jednog od najboljih miševa na tržištu. Naime, miš koristi SilentTouch tehnologiju puno skupljeg modela M720 Marathon, a što je posebno dobro za tiha okruženja koja zahtijevaju tihi rad ili pak za rad u kasnim noćnim satima.

Miš dolazi s USB prijamnikom koji se može pohraniti u maleni spremnik s donje strane miša, a tamo se nalazi i AA baterija koja može trajati i do 18 mjeseci. Višestruka povezivost sigurno je jedna od značajki koji ovaj miš izdvaja u ponudi sličnih miševa – možete ga spojiti putem gore spomenutog USB prijamnika ili putem Bluetooth veze, a miš se može koristiti na dva različita računala istovremeno što ga čini idealnim za bezbrižna jutra u 'home officeu' ili na bilo kojoj 'remote' lokaciji.No, koliko je učinkovit miš, takva mora biti i tipkovnica, zar ne? Upravo su tipkovnice u posljednjih nekoliko godina doživjele svojevrsni dizajnerski ‘boom’ prepoznatljiv po minimalističkom modernom dizajnu niskoprofilnih tipki koje su gotovo nečujne te sjajnim operativnim funkcijama koje čine njihovo korištenje besprijekornima.

Logitech K380 tipkovnica iznimno je tanka dizajnerska tipkovnica stvorena za računala, pametne telefone i tablete. Ako bismo joj morali nadjenuti nadimak, to bi zasigurno bio ‘multitasking’. Jer osim privlačnog dizajna, ključno je da se svaki radni zadatak izvršen pomoću gadgeta odvija bez zastoja, gubitka energija i vremena. Upravo je zato mogućnost istovremenog povezivanja čak tri uređaja s tipkovnicom ključna.

Spomenuta tipkovnica dolazi u dvije boje – bijeloj i rozoj stoga je idealna kao par Logitech M350 Pebble mišu koji zajedno čine neodoljivi retro par. Također, i tipkovnica je lako prenosiva zahvaljujući ugrađenim AA baterijama koje će potrajati do dvije godine i idealna je za sve one koji svoje radne zadatke mogu obavljati zaista bilo gdje.A za sve ljubitelje ultra slim estetike, tu je Logitech MK470 kombinacija tipkovnice i miša zbog kojeg će vaše radno mjesto odisati privlačnim minimalizmom. Tiha, elegantna, moderna tipkovnica i miš iznimno tankog i neutralnog dizajna uz odlike bežičnog povezivanja i dugovječnog rada baterije učinit će svako radno jutro ili večernje kasne sate posebno ugodnim. 


U nastavku smo izdvojili ova tri omiljena gadgeta koje možete pronaći na online webshopu te mnogobrojne druge Logitech proizvode koji će rad od doma, iz ureda ili nekog dalekog rajskog otoka učiniti naprosto sjajnim.

Objavljeno: 27.05.2021. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p