TECH

Nema filtera i fokus je na bliskim prijateljima: Nova aplikacija mogla bi postati popularnija od Instagrama i TikToka

Zašto je postala tako brzo popularna?

Svako malo čujemo vijest o novoj aplikaciji koja bi mogla zamijeniti popularni Instagram ili TikTok, a ovog puta izazivač je dosta ozbiljan. Radi se o aplikaciji imena Lapse sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Nova aplikacija pretvara , transformira vaš telefon u fotoaparat za jednokratnu upotrebu, omogućujući vam dijeljenje zrnatih fotografija s malim grupama prijatelja satima nakon što su snimljene.

 Ono što iznenađuje jets činjenica da je 13. studenog, Lapse je zauzeo treće mjesto na ljestvici Apple App Storea za besplatne iPhone aplikacije u SAD-u, nadmašivši čak i TikTok i Google.

 

@morphologypt Have you gotten an invite yet? 🤔 #morphologypt #morphwithus #creativeagency #digitalmarketing #socialmediamarketing #marketingagency #lapse #lapseapp #newsocialmedia #newsocialmediaapp ♬ original sound - Morphology | Marketing Agency

 

Zašto je postala tako brzo popularna? Dok se Instagram i TikTok koncentriraju na povećanje broja sljedbenika, Lapse se fokusirao na stvaranje autentičnijeg iskustva kroz fotografiju i maknuo se iz kategorije konkurentnosti broja pratitelja.

 

@badgalcurs If you’re a memory hoarder like me, you NEED THIS! #fyp #foryoupage #lapse #journalbylapse #pov ♬ What would Pluto do - Curston 🫶🏼

 

 

@lilblueraspberry What is the new social media app lapse? I’m here to explain 🥰 lapse takes the idea of a disposable camera and the appeal of a social media app and produces one interesting app. #journalbylapse journal lapse scam journal #lapseapptutorial ♬ original sound - Lilblueraspberry

 

Lapseova jedinstvena značajka je “usmjeri i snimaj” kamera, inspirirana filmskim kamerama za jednokratnu upotrebu. U ovoj aplikaciji nema filtera, a novost je i to što se fotografije ne vide odmah već treba čekati izradu baš kao u „mračnoj sobi“ za razvijanje pravih fotografija. Čak niti činjenica da su fotke zrnate ili isprane ne smeta korisnicima ove aplikacije.

 

@niyaesperanza Who wants to see what the pics look like??? #lapse ♬ original sound - Niya Esperanza

 

Zanima nas – planirate li je isprobati?

Foto: Pexels
Objavljeno: 18.11.2023. u 09:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p