TECH

Od danas nam je dostupna nova Facebook opcija koja će olakšati pronalazak srodne duše

Odsad dejtamo virtualno!

Kada ste posljednji put otišli na dejt s nekom osobom o kojoj prethodno niste imali baš previše informacija te sve što o njoj zapravo sada znate, ste saznali na toj jednoj kavi? Čak i kada dogovorimo fizički dejt, na njega dolazimo naoružani svim mogućim informacijama o osobi s kojom se nalazimo, od toga gdje je ljetovala prošle godine, pa sve do toga kako se zovu uži članovi obitelji. Zahvaljujući društvenim mrežama o nekome možemo saznati pregršt informacija bez ih sama osoba s nama podijeli, a s novom Facebookovom opcijom virtualno upoznavanje bi moglo biti još jednostavnije!

Ako ste mislili kako su društvene mreže zauvijek promijenile način na koji dejtamo, sve veći broj takvih aplikacija koje u posljednje vrijeme imamo priliku vidjeli na tržištu bi potragu za srodnom dušom mogle učiniti još bržom i lakšom. Od danas je na području Europe lansirana opcija Facebook Dating, koja je do sada bila dostupna u 20 država, a zahvaljujući kojoj je ostvareno više od 1,5 milijarde spojeva. Korištenje ove opcije vrlo je jednostavno, za početak je potrebno napraviti profil te na njemu priložiti informacije koje bi inače podijelili na stvarnom prvom spoju. Zatim imate nekoliko opcija putem kojih možete ostvarivati prve kontakte ili njegovati daljnji odnos, poput već poznatih stories i events i grups.

Ono što je novitet i definitivno najzanimljivija opcija na ovoj platformi jest Secret Crush, uz pomoću koje možete ispitati postoji li mogućnost ostvarivanja romantične veze s korisnicima s kojima ste već povezani na Facebooku ili Instagramu. Tako možete izabrati do devet prijatelja za koje ste zainteresirani, a ako i vas vaša Tajna simpatija također doda na svoju listu, doći će do podudarnosti. Također postoji i opcija virtualni spojevi gdje možete uspostaviti videopoziv i upoznati se 'uživo'. Ne znamo za vas, ali mi već vidimo Amorove strelice...

Foto: Instagram
Objavljeno: 22.10.2020. u 08:58
Tagovi: ljubav

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p