TECH

Otkrijte uređaj zahvaljujući kojem ćete s lakoćom kreirati savršene fotografije!

Pametni uređaj koji olakšava svakodnevicu!

Društvene mreže odavno su prestale biti mjesto na koje odlazimo kako bismo se samo zabavili te su postale sastavni dio naše svakodnevice. Putem društvenih mreža sklapamo neka nova prijateljstva, realiziramo projekte o kojima smo možda predugo maštali, a mnogima su upravo one poslužile kao sjajna odskočna daska za izgradnju uspješnog businessa. Također, društvene mreže su i sjajan kanal kroz koji možemo pokazati svoju kreativnost, pogotovo kada je fotografija i video sadržaj u pitanju, a u tome nam je pored vlastitih sposobnosti neophodan i kvalitetan mobilni uređaj!

Svjedoci smo digitalizacije i brojnih zanimanja u kojima je baratanje mobitelom jednostavno neophodno. S vremenom nam je postalo izrazito važno na koji način se predstavljamo u tom virtualnom svijetu koji polako postaje neodvojiv od stvarnog života, a u kojem najvažniju ulogu igraju upravo fotografije. Iz jednog pogleda na vizualni sadržaj možemo puno toga zaključiti o osobi koja ga kreira, stoga ne iznenađuje želja da upravo one budu savršene. Tehnologija nam je svojim napretkom omogućila da fotografije i video materijal budu profesionalni, čak i onda kada se s druge strane uređaja nalazi potpuni amater!Pravi premjer jednog takvog uređaja koji je nedavno stigao na domaće tržište je i Honor mobitel Magic4 Lite 5G. Riječ je o uređaju koji pruža brojna inovativna tehnološka rješenja te ima sve potrebno za lagodno ispunjavanje svakodnevnih obaveza. Primjerice, njegova 4800 mAh baterija izdržati će i najužurbaniji životni tempo, a zahvaljujući HONOR SuperCharge tehnologiji možete zaboraviti na višesatno čekanje da se baterija napuni. Samo 15 minuta je dovoljno da potpuno prazna baterija bude napunjena do 50%, dok će 30 minuta punjenja postići 81%.

Pored brzog punjenja i dugotrajne baterije, ovaj uređaj izvrstan je za kreiranje 'Instagram friendly' fotografija zahvaljujući stražnjoj 48MP AI kameri i 16MP prednjoj kameri (2MP Bokeh & Macro, LED flash), s kojom je baš svaki dan idealan za fotografiranje. Također, 6,81-inčni HONOR FullView zaslon podržava potpunu visoku razlučivost od 2388*1080 piksela i 16,7 milijuna boja, a što omogućava detaljno pregledavanje fotografija i video sadržaja. Iako većina tech uređaja nije vizualno atraktivna, ovaj uređaj ima poseban 'vibe', pa tako nerijetko preuzima ulogu modnog dodatka, a pronaći ga možete u čak tri trendy nijanse: Titanium Silver, Midnight Black i Ocean Blue. Također, uređaj je poprilično tanak i lagan te kao takav neće zauzimati puno mjesta u već i onako pretrpanoj torbici! S druge strane, Honor mobitel Magic4 Lite 5G sjajan je dokaz da cijena ne diktira kvalitetu te da se odličan uređaj može pronaći po cijeni koja neće osiromašiti kućni budžet. Upravo je odlična vrijednost za novac jedna od prednosti Honor Magic4 Lite 5G mobitela, kao i činjenica da je riječ o jednom od prvih pametnih telefona u industriji koji pokreće Snapdragon® 695 5G mobilna platforma.Bez obzira na to tražite li uređaj za kreiranje kvalitetnog contenta na društvenim mrežama ili pametno tech rješenje koje će vam olakšati ispunjavanje svakodnevnih obaveza, Honor Magic4 Lite 5G mobitel nešto je s čime jednostavno ne možete pogriješiti!

Foto: Marina Rendulić (Studio numero 5)
Model: Elena Dizdar
Lokacija: Kavkaz kazališna kavana
Objavljeno: 11.05.2022. u 12:04
Tagovi: Mobitel, mobiteli

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p